Llaberia Group renova web i impulsa les seves línies de negoci amb una pàgina plantejada per a la satisfacció de l’usuari.

La nova pàgina web de l’empresa hidràulica Llaberia Group s’ha estrenat aquesta setmana
presentant-se com un site molt més modern i intuïtiu que l’anterior, totalment pensada per
la usabilitat de l’usuari.

Després de 40 anys d'experiència en el sector hidràulic, Llaberia Group ha pogut detectar les necessitats dels seus clients i les del mercat en què actua, i gràcies a això ha publicat molt recentment una pàgina web renovada i pensada directament per la satisfacció dels seus clients i clients potencials.

Res a veure amb la versió anterior, aquesta nova pàgina, però sota el mateix domini
www.llaberiagroup.com, està molt més actualitzada, ampliada, i amb més facilitat per navegar.

Al llarg de tot el procés de creació del nou site, Llaberia Group ha tingut en ment els conceptes simplificació i intuïció. Mitjançant una estructura més desenvolupada, amb més pestanyes, recursos, imatges, etc., han aconseguit un aspecte més visual, estètic i intuïtiu.
Un altre factor vital és l’adaptació al disseny responsive, és a dir, l’adaptació del disseny de la web a altres resolucions com, smartphones, tablets o altres mides de pantalla d’ordinador, amb la finalitat d’oferir comoditat i usabilitat des de qualsevol dispositiu en el qual l’usuari desitgi navegar.

Per ara, la renovada web de Llaberia Group ha decidit presentar-se amb 4 branques principals en el seu menú: sobre nosaltres; on es podrà obtenir gran quantitat de dades sobre l’empresa a nivell intern i corporatiu, què oferim; espai en el qual deixen veure de manera clara i concisa els diferents serveis que l’empresa pot oferir, productes; una zona que es manté de l’anterior web, en la qual s’exposen diversos dels seus productes acompanyats d’informació tècnica, i finalment el bloc; amb un ampli ventall d'articles en relació als diferents àmbits enquè actua Llaberia.

Actualment, l’usuari dóna molta importància a la usabilitat de les pàgines que visita, a la comoditat, a la facilitat de trobar el contingut, al disseny, a la velocitat de càrrega, al fet que hi hagi contingut de valor, etc. L’empresa hidràulica ha volgut tenir en compte tots aquests conceptes i després d’un any de dedicació i acompliment finalment publica la part corporativa de la seva nova web. A més, segueixen treballant en la segona part de la web, la qual es convertirà en una altra de les seves fermes línies de negoci, una botiga online. Llaberia Group té fixat com a objectiu treure a la llum aquest projecte el segon trimestre del 2020.

La nova web compta amb 4 idiomes: castellà, català, francès i anglès, donada la gran influència internacional que té l’empresa i la seva contínua expansió a nivell global.

La pàgina web www.llaberiagroup.com no es mantindrà estàtica, sinó que se seguiran pujant dades contínuament, actualitzant informació, afegint imatges, projectes, articles, etc.
“Volem oferir una pàgina web dinàmica, adaptar-nos als clients i als seus diferents necessitats”
– Afirmen amb entusiasme des del departament de Màrqueting de l’empresa.

La publicació d’aquesta actualitzada web significa un gran pas per la consolidació digital de l’empresa de solucions hidràuliques. Aquesta eina digital significarà l’augment de captació de clients, i un major prestigi de l’empresa en el sector de l’aigua.

Link a: www.llaberiagroup.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.