L’equip d’Optimist del CNCB torna del Gran Premi Club Nàutic El Masnou amb importants resultats en G1 i G2.

Bona part de l’equip d’Optimist de G1 i G2 del Club Nàutic Cambrils ha participat aquest cap de setmana al Gran Premi Club Nàutic El Masnou. Ahir diumenge tornaven a casa amb molt bones sensacions i millors resultats. Així, els 10 integrants de l’expedició van poder disputar 5 proves de les 6 programades entre dissabte i diumenge navegant amb un total de 113 regatistes arribats de diferents punts del país.

Després d’unes òptimes condicions meteorològiques per a la competició, arribava l’hora del
repartiment de premis. En G1, pujava al pòdium Joan Domingo com a primer Sub11 i Joan Fargas com a segon Sub13. D’altra banda, en G2, era Ariadna Ferrer qui obtenia trofeu per la seva tercera posició Sub16.

La resta d’integrants de Cambrils van ser Laura Williams, Miguel Garcia i Guillem Mateu en G1 i Gonzalo Alberto, Sergi Muñoz, Iker Múgica i Joan Gil en G2, quedant tots ells de la meitat cap a dalt de la taula. Tant l’equip de regatistes com el de monitors van assegurar que els bons resultats assolits eren “gràcies a la bona feina feta en equip i el compromís en cada competició”.

La prova de nivell 2 forma part del Circuit Català Optimist 2019-2020 i estava organitzada pel Club Nàutic El Masnou per delegació de la Federació Catalana de Vela.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.