LLIGA CATALANA – REUS 2017

(17:00h) .- ½ Final LF2 ;  JOVENTUT LES CORTS  vs  Barça-CBS              50 – 57

Primera semifinal de l´actual competició de Lliga Catalana.

S´han enfrontat el que era l´actual campió, Joventut Les Corts, contra el recent ascendit Barça-CBS.

IMG-0388El partit ha començat amb molt poc encert per ambdues bandes. A la millor feina del joc interior blaugrana, Joventut LC oposava més accions des de el perímetre. Fins al minut 15 de partit, Joventut dominava en el joc i resultat (18-10), especialment degut a les seves bones transicions i efectivitat defensiva.

A partir d´aquest moment, el Barça ha refet la seva estructura defensiva i ha aprofitat els seus avantatges prop de l´anella, de manera que el resultat s´ha ajuntat a la fi de la primera part: 24-22.

El començament de la segona part ha estat mostra de la progressió mostrada pel Barça. Millors arguments defensius i una molt bona lectura del joc atacant en la pintura han fet que agafessin avantatge en el resultat , aconseguint una distància favorable, però no còmode, abans d´iniciar el darrer període: 31-37.

Les jugadores del Joventut Les Corts han posat tot de la seva part per equilibrar el partit i competir la victòria. El Barça-CBS ha decaigut en la seva superioritat en el joc interior i així ha competit el Joventut, aconseguint arribar a manca de 7 minuts amb un resultat esperançador: 40-41.

Però el Barça ha tornat a canviar de marxa recuperant la seva superioritat sota les anelles i no permetent que la victòria se´ls esmunyís de les mans.

JOVENTUT LES CORTS

Farré A. (3); Garmendia N. (10); Santamaria H. (3); Soriano E. (9); Artiga X. (4); Riera N. ; Cordón M. (9) ; Martínez M. (2) ; Martínez L. (3) ; Soriano C. (7)

BARÇA CBS

Curto P. (3); Fernández L. (10) ; Pablos L. (12) ; Lázaro M. (11) ; Baye S. (4) ; Pérez C. (2); Boleda A. (4); Gener C. ; Aguilar R. (2); Jane L. (9); Cabanillas T.

(19:00h) .- ½ Final LF2 ;  SEGLE XXI  vs  SANTA ROSA LIMA HORTA        56 – 62

En la segona semifinal, l´enfrontament entre les joves jugadores del Segle XXI i Santa Rosa ha ofert un partit que ha començat molt fred i ha acabat amb uns minuts finals molt intensos.

IMG-0373 De la mateixa manera que en la primera semifinal, aquest partit ha ofert als espectadors presents en el Pavelló Olímpic Municipal de Reus uns primers deu minuts molt lents, amb errades continuades i de qualitat molt baixa : 7-2 a la fi del primer període.

En el segon període, el Santa Rosa ha trobat el seu joc i, si tenim en compta que les noies del Segle han perdut la concentració,  les barcelonines han treballat per equilibrar el resultat. Les diferències en el resultat han anat ajustant-se i s´ha arribat a la fi de la primera part amb el resultat parcial d 28-24.

En la segona part, Santa Rosa de Lima ha jugat amb menys riscos ofensius lluny de cistella i ha aprofitat la seva veterania jugant prop de la pintura, la qual cosa els ha donades bones opcions per encistellar.Aquestes circumstàncies han permès capgirar el resultat, de manera favorable a les barcelonines (34-37, minut 25). A partir d´aquí el joc ha entrat en una situació d´intercanvi continuat de cistelles entre ambdós equips, d´on ha sortit més beneficiat l´equip federatiu: 47-40 a la fi del tercer període.

Semblava que les jugadores del Segle havien recuperat el control del partit, però les de Santa Rosa no havien dit la darrera paraula. En aquests darrers minuts, Segle oposava el seu joc en la superioritat física i Santa Rosa executava una defensa molt agressiva combinada amb un joc exterior molt intens. D´aquest duel n´ha sortit guanyador l´equip què jugava com a visitant, especialment encertat des de els llançaments llunyans.

SEGLE  XXI

Pueyo H. (7); Mateo C. (5); Palma A. (8); Torreblanca M. (7); Hermosa N. (10); Ibáñez A. (2) ; Puiggros E. (4) ; Gamarra A. (7) ; Soria L. ; Soler L. (6)

SANTA ROSA LIMA HORTA

Pujolreu M. (8); Alonso A. (17) ; Silva E. (2) ; López L. (12) ; Verbo V. (14) ; Ferreri M. (5); Rueda A. (2); García A. (2) ; Ribera M.

e de 2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.