Marcelo Cairo, del Club Nàutic Cambrils, guanyador del Trofeu Cambrils a Bon Port

Trofeu Cambrils a Bon Port

A la regata hi van participar prop de 140 regatistes

El Club Nàutic de Cambrils ha acollit aquest cap de setmana la celebració de la XI Regata Cambrils a Bon Port, que un any més ha reunit els millors regatistes catalans que durant un cap de setmana han competit en les categories de Làser 4.7, 420, Làser Radial i 29er.

En aquesta nova edició, ha crescut la participació respecte a anteriors edicions i prop de 140 regatistes vinguts de diferents ports catalans, han pres part en una regata que ja te onze anys d’història.

Els participants van gaudir d’unes condicions meteorològiques favorables, tot i que a l’inici del cap de setmana el poc vent amenaçava en fer acte de presència. Finalment no va ser així i es van poder realitzar totes les proves previstes.

El pòdium absolut del Trofeu Cambrils a Bon Port va ser per Marcelo Cairo, seguit de Leandre García, els dos del Club Nàutic Cambrils. El tercer lloc va ser per Max Urquizu, del Club Nàutic Vilassar. Cristina García, també del CNCB es feia amb la vuitena posició de la general i segona de la classificació femenina, que va encapçalar Virginia Guillermo del Club Nàutic Salou. Destacar que Marcelo Cairo també es proclamava campió de Catalunya de la categoria sub 19.

Pel que fa a la categoria de Làser 4.7, el trofeu Cambrils a Bon Port va ser per Max Urquizu, del Club Nàutic Vilassar de Mar i cal destacar la vuitena posició en la general del regatista del Club Nàutic Cambrils, Nil Subirats. En la categoria femenina la guanyadora va ser Mariona Rahola, del Club Nàutic El Balís. Els guanyadors en 420 van ser la parella formada per Lucas Pares i Teo Pares, que competien de forma independent. Les guanyadores de la categoria femenina van ser Gabriela Torres i Irine Hueto, del Club Nàutic Vilanova.

Finalment, en la classe 29er, la primera posició va ser per la parella del Club Nàutic Cambrils formada per Alicia Fras i Maria González.

Pep Subirats, director esportiu del CNCB, destacava en finalitzar la regata l’èxit de participació. “Que participin més de 60 embarcacions en la categoria de Làser 4.7 dins del circuit català és una xifra admirable i a tenir en compte. Estem molt satisfets de l’acollida que te any rere any la competició entre els regatistes”.

La clausura de la Regata va comptar amb la presència del Junta Directiva del Club, encapçalada pel seu president, Ramon Vallverdú, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el regidor de Joventut, Eduard Pellicer i Maria del Mar Ros, CEO del projecte Spanish Impulse.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.