Ludoteca Genial al Gaudí Centre

Reus Promoció continua apostant amb força pel ja popular servei de ludoteca nadalenca per sisè any. Sota el nom de “Ludoteca Genial al Gaudí Centre», aquesta ha esdevingut una de les activitats més esperades pels petits de la casa i que desperta molt bona acollida tant als nens i nenes, com a les famílies.

La proposta presenta una doble voluntat, la d’oferir als pares i mares durant aquests dies de vacances la possibilitat de gaudir d’un espai de conciliació familiar, d’una hora i mitja, i la possibilitat que les criatures, acompanyades per educadores, realitzin manualitats relacionades amb el Nadal, Antoni Gaudí i el Modernisme. Sens dubte, la segona vessant dels tallers apropa als infants durant el seu lleure a l’equipament del Gaudí Centre, que els convida a endinsar-se al món de Gaudí i del Modernisme.

Abans de la realització de cada taller, l’educador explica la maqueta que l’ha inspirat mostrant de primera mà les tècniques emprades per Gaudí ens les seves obres.

Per a aquesta edició, s’han programat 4 tallers educatius diferents que treballen la llum i el color, l’art i la forma així com la tècnica del geni. Tres d’aquests tallers educatius són novetat respecte l’any anterior.

Els tallers previstos són els següents:

El plat gaudinià de Nadal

Inspirats ens els elements vegetals que Gaudí va utilitzar en la construcció de la Casa Vicenç, utilitzarem la tècnica del modelatge i l’estampació amb fang creant el nostre plat decorat per a la taula de Nadal. Serà una peça única i molt especial.

Els Sols de Gaudí

El Nadal té lloc durant el solstici d’hivern i el sol és un dels elements cabdals en l’obra de Gaudí, per la importància de la llum i dels colors. Coneixerem el sol i els grans medallons de trencadís de la sala hipòstila de la maqueta del Parc Güell. A partir d’aquí, realitzarem un Sol que ens pot servir per les nostres decoracions nadalenques

Una bola de neu del Campanar inspirador

Si us agraden les boles de neu de Nadal, per què no veniu al Gaudí Centre i en fem una de ben bonica?. El campanar de Reus, que va servir d’inspiració a l’Antoni Gaudí per fer les escales de les torres dels campanars de la Sagrada Família, serà el nostre protagonista.

Una joia pel teu arbre de Nadal

Les joies aconsegueixen gran protagonisme en el Modernisme, Libèl·lules, nimfes, flors, fulles, papallones i tot tipus de formes inspirades en la natura, van ser els motius que van donar forma i color  a aquest moviment artístic. Abans de començar el taller, davant de les maquetes de la Casa Batlló i del Palau Güell, parlarem de com vivia la burgesia, de la moda, la fantasia, i el luxe. En acabar, nosaltres farem una joia molt especial, una joia que lluirà al nostre arbre de Nadal.

Dates i horaris

Les dates programades són: 23, 24, 27, 28, 29, 30 de desembre, el 2, 3 i 4 de gener en dues sessions de matí i una de tarda. Horari: de 10:00 h a 11:3 0h i de 12:00 h a 13:30 h. I de 17:00 h a 18:30 h

Els dies 31 desembre, 2 i 5 gener només es faran en horari de matí.

L’entrada té un preu de 4 euros i la capacitat màxima és de 25 infants, d’entre 4 i 12 anys, limitat a un taller per dia i infant. Les entrades es poden adquirir a ticket.reusturisme.cat. S’han repartit també invitacions als comerços col·laboradors de la campanya de Nadal “Reus Un Nadal per Gaudir».

Per a més informació cal trucar al telèfon de Reus Promoció: 977 010 670.

Com a novetat per aquest any, el Gaudí Centre oferirà la visita teatralitzada «Només el temps ho dirà», que donarà a conèixer la figura d’ Antoni Gaudí a través dels ulls de tres personatges que ens explicaran alguns dels trets més  importants de la trajectòria d’Antoni Gaudí com a arquitecte i d’altres aspectes més personals de la seva vida.

En total s’oferiran quatre sessions en dies diferents, tant per públic general com per a familiar, atès que aquestes són unes dates en què moltes famílies poden gaudir de temps lliure i d’oci familiar, al Gaudí Centre entre d’altres espais, que com equipament de turisme familiar,  vetlla tot l’any amb la  programació de diferents activitats familiars.

Les visites son gratuïtes amb reserva prèvia. Dies 27 i 28 de desembre , i 2 de gener, a les 18:30 h. I dia 31 de desembre, a les 12:00 h

Per a més informació i reserves: ticket.reusturisme.cat, o bé per telèfon al 977 010 670.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.