• La màgia de la nostra Festa Major •

La ciutat de Reus té la immensa sort de disposar d’un patrimoni festiu i tradicional d’una gran riquesa i vitalitat. El fet que la Festa Major de Sant Pere gaudeixi des de fa uns quants anys del reconeixement com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional n’és una bona mostra i tots els agents que participem a la festa tenim ben present la necessitat de garantir unes celebracions de qualitat i amb atractiu per a tothom.
Són precisament les persones que s’involucren als diferents col·lectius i esdeveniments, amb el suport de l’Ajuntament i altres institucions, les que realment protagonitzen la nostra festa major i la converteixen en un gran punt de trobada per a la gent de Reus i pels qui ens visiten. A tots ells cal felicitar-los un any més i agrair la seva feina desinteressada, perquè la seva dedicació dóna un valor afegit fonamental a les festes de Sant Pere.
Moments com la Tronada, la desfilada del Seguici Festiu, la tornada de Completes i molts altres actes són punts culminants d’una programació que any rere any esdevé més coneguda i reconeguda dins i fora de Reus. Són instants màgics heretats dels nostres avantpassats, que vénen de molt lluny i que s’alimenten d’un impuls col·lectiu que anhela viure intensament l’inici de l’estiu, l’alegria de la convivència al carrer, l’encant dels records d’infantesa i la il·lusió dels més menuts davant l’encís dels elements festius.
Una gran energia a la qual us convidem a afegir-vos i que des de Reus enviem al món per celebrar, al capdavall, l’alegria de viure de tota una ciutat.

Montserrat Caelles Bertran

Regidora de cultura

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.