Marc Márquez, Jordi Cruz, Manel Fuentes, Núria Oliver, Agustín Cordón, Joan Pera i Hiroya Tanaka, entre els guardonats dels Premis Gaudí Gresol

El Premi Especial Labor Humanitària enguany s’ha concedit al Banc dels Aliments per la seva tasca solidària

Més de 450 persones assisteixen a la gala que ha arribat a la desena edició plenament consolidada

El passat dia 10 de juny de 2016 la Fundació Gaudí Gresol va lliurar els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que enguany han arribat a la seva desena edició. La Gala, que es va celebrar al Tecnoparc, firaReus va estar conduïda per la periodista tarragonina, Yolanda García. Els Premis Gaudí Gresol estan ja plenament consolidats i s’han convertit en una important cita social a les nostres comarques. La finalitat d’aquests guardons és la de reconèixer la tasca de persones, entitats o organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals.

Enguany, igual que a les anteriors edicions, la participació ha estat tot un èxit, ja que el número de persones inscrites a la Gala de lliurament dels premis i el sopar solidari posterior ha estat superior a les 450.

Els guardonats d’enguany van ser:

-Agustín Cordón (Lideratge Empresarial)
-Hiroya Tanaka (Arquitectura)
-Nuria Oliver (Ciència i Tencologia)
-Joan Pera (Teatre)
-Manel Fuentes (Periodisme)
-Marc Márquez (Esports)
-Obra Social “la Caixa” (Solidaritat)
-Neus Segrià (Art)
-Josep M. Mainat (Música)
-Jordi Cruz (Gastronomia)
-Fundació Banc dels Aliments (Premi Especial Labor Humanitària)
-Antoni Pont (Premi a la Notorietat i l’Excel·lència per al President Fundador de Gresol)

La Fundació Gresol fa cada any una aportació a algun organisme o organització solidària. Enguany l’entitat que s’ha escollit ha estat el Banc dels Aliments per la seva tasca diària de recollida d’aliments per a persones necessitades.

El Banc dels Aliments ha treballat sempre amb l’objectiu de crear un mitjà d’ajut des de Reus, per tal que les persones necessitades puguin tenir coberta la seva alimentació. Aquesta organització, a més a més, treballa per integrar la societat en la seva tasca i tenir sempre a disposició ciutadans que vulguin i puguin col·laborar.

Foto ambient premis GG 2016_1

Novetats de la desena edició

Una de les novetats que van poder gaudir els assistents a la desena edició dels Premis va ser la de l’exposició durant tota la vetllada de la moto amb la que el pilot Marc Márquez va guanyar el Mundial de MotoGP del 2013. La màquina va ser un dels grans atractius de la nit.

Des de la seva creació, els Premis Gaudí Gresol han tingut un marcat caire solidari, guardonant a cada edició alguna persona o organisme que treballen en causes solidàries. Enguany aquest compromís no només s’ha mantingut, sinó que s’ha potenciat, ja que en aquesta edició s’ha fet un doble reconeixement: un al Banc dels Aliments i un altre a l’Obra Social “la Caixa”.

La Fundació Gresol, en el seu desè aniversari, ha volgut retre un homenatge a Antoni Pont, fundador dels Premis, per la seva trajectòria personal i empresarial i en reconeixement a tot l’esforç, tenacitat i perseverança per crear aquests premis. Antoni Pont, que va presidir la Fundació fins el 2015, en l’actualitat n’és el President d’Honor.

Tots els premiats van assistir a la Gala i van recollir personalment el guardó que consisteix en un bust de Gaudí de l’escultor Joan Matamala. També van compartir la vetllada i el sopar amb tots els assistents, entre els quals hi havia destacades personalitats, algunes d’elles van ser les encarregades de lliurar els guardons. Entre aquestes personalitats, hi havia el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané; l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu; el director de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, el rector de la URV, Josep A. Ferré o el Cònsol General de Japó a Barcelona, Hiroyuki Makiuchi, etc.

La Fundació

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va crear per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del territori, denominat històricament com Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques. Avui en dia, la Fundació s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa prop de 150 empresaris que representen les companyies més importants del Camp de Tarragona. Després d’una llarga trajectòria, la Fundació Gresol s’ha convertit en una reconeguda tribuna d’anàlisi per afavorir la projecció de les iniciatives empresarials que es duen a terme al nostre territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.