Marcelo Cairo, del Club Nàutic Cambrils, campió d’Europa de Làser Radial Masculí sub 21

Marcelo Cairo

Per la seva banda, Leandre García, també regatista del CNCB, aconsegueix classificar-se dins dels vint primers

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, es va proclamar ahir diumenge campió d’Europa sub 21 de Làser Radial masculí europeu disputat al Barcelona International Sailing Center des del passat 3 d’octubre i on hi han participat més de 333 regatistes provinents de 58 països.

Marcelo CairoLa plata per al regatista cambrilenc, ha suposat una medalla per a l’equip espanyol en la categoria masculina. Cairo va finalitzar segon en una classificació on quatre dels sis primers classificats han estat espanyols. Cairo va tancar la competició amb un total de 52 punts que li van valer la plata per darrere del polonès Marcin Rudawski. El grec Dimitris Papadimitriou, es va endur el bronze amb un total de 59 punts.

Segons Pep Subirats, director esportiu del Club Nàutic Cambrils, l’evolució de Cairo en els últims temps és espectacular, sobretot tenint en compte la seva curta edat. “La veritat es que és important destacar la seva joventut. Cal tenir en compte que el primer classificat del campionat té 37 anys”, explica. Segons Subirats “això deixa entreveure el gran recorregut que té el regatista del Club Nàutic”. Per altra banda, Subirats destaca també que la progressió de Cairo dins del Campionat ha estat molt bona des del primer dia. “Ha obtingut bons resultats des de la primera jornada, la veritat és que ha fet una feina excel·lent”.

En els propers mesos Marcelo Cairo encara nous reptes. El mes de novembre participarà a la Copa d’Espanya de Làser Radial, a Mallorca i el mes de desembre als campionats internacionals Isaf Youth Sailing, a Xina. Cairo té clares possibilitats de fer pòdium en ambdues competicions.

Destacar també la classificació del regatista del Club, Leandre García, que va aconseguir finalitzar entre els vint primers, una posició molt meritòria i que des del CNCB es valora de forma molt positiva.

Pel que fa a la classificació de Làser Standard, Alberto Guillén, va quedar en la posició número 100. Bon paper també de l’equip femení del Club Nàutic Cambrils. Cristina Garcia Aguilar es va classificar en la posició 24 Silver Fleet, Miriam Oliva en la posició 26 i Beatriz Muro en la posició 36.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.