Campionats d’esprint i de mitja distància d’orientació a peu a Reus i Arbolí

Campionats d'esprint i de mitja distància

La Regidoria d’Esports col·labora amb el Club Montsant Orientació en l’organització de dues curses d’orientació puntuables per a la Copa Tarragona i la Copa Catalana de Curses d’Orientació que, a més, seran Campionats de Catalunya 2017. Es tracta del Campionat de Catalunya d’Esprint, previst a Reus el 21 d’octubre, i del Campionat de Catalunya de Mitja Distància, que es realitzarà l’endemà dia 22 als boscos de l’antic campament militar dels Castillejos (a l’Arbolí , Baix Camp). Les inscripcions per aquestes proves estan obertes fins al dia 13 d’octubre, inclòs i es poden fer des del web de l’organització.

En el cas de la prova d’esprint és la primera vegada que es portarà a terme una cursa d’orientació a la ciutat de Reus. L’objectiu és promocionar aquest esport a la capital del Baix Camp i serà una bona oportunitat per iniciar-se en aquest esport des d’un entorn urbà i en companyia d’esportistes d’elit que disputen el Campionat de Catalunya. Aquesta cursa serà solidària a favor de la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella, una entitat local que dona servei socioeducatiu a infants i joves de 4 a 17 anys.

El Campionat de Catalunya de Mitja Distància es disputarà a l’antic campament dels Castillejos, que està situat a una altitud d’entre 800 i 900 metres, en un terreny de gran exigència tècnica.

Les dues proves tindran circuits d’iniciació per a persones no experimentades, tant per a adults com per a nens. S’espera una participació d’un total de 400 corredors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.