Marcelo Cairo finalitza 15è al Laser Under-21 World Championships celebrat a Split, Croàcia

El regatista del Club Nàutic Cambrils torna satisfet del seu pas pel Laser Under-21 World
Championships que s’ha celebrat del 26 d’octubre al 2 de novembre a Croàcia. Un Campionat en el qual hi van prendre part 144 regatistes del tot el món en la classe Radial i que no van poder gaudir del tot, ja que les primeres quatre jornades, per falta de vent, no es van poder disputar les proves programades.

Divendres i dissabte, en canvi, es van celebrar 5 proves que donaven com a resultat la 15a posició de Marcelo Cairo, l’espanyol millor situat de la taula. Per cert que en l’última prova feia una quarta posició.

Tot i la meteorologia contrària al Campionat, el poder navegar les darreres jornades i situar-se en la part alta, fan que la seva participació serveixi a Cairo per seguir guanyant experiència en competicions internacionals i sumant nous reptes en la seva carrera esportiva.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.