Marcelo Cairo i Marta Munté, millors regatistes catalans de l’any

Marcelo Cairo i Marta Munté

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Marcelo Cairo i Marta Munté es van proclamar el passat divendres 2 de febrer, millors regatistes de l’any en els premis que cada any entrega la Federació Catalana de Vela per a reconèixer els esportistes més destacats de la temporada.

La Festa Catalana de la Vela es va celebrar al Museu Marítim de la Vela de Barcelona i l’acte va comptar amb més de 400 persones, entre elles una àmplia representació de tècnics, entrenadors, membres de la Junta i regatistes del Club que van voler ser al costat dels companys nominats en una nit tan especial. Una de les novetats d’aquesta edició era que els guanyadors van ser escollits mitjançant una votació online.

El director esportiu del CNCB, Pep Subirats es mostrava molt satisfet dels resultats aconseguits pel Club. “Els premis, merescudíssims són un resultat de la tenacitat, l’esforç i el treball del Marcelo, la Marta i de tot l’equip de regates en general. Estem molt satisfets del treball individual però també del treball en equip que s’ha fet”.

Destacar que també es van lliurar premis a tots aquells regatistes que el 2016 i 2017 van aconseguir Campionats de Catalunya, d’Espanya i podis europeus i mundials en creuers i vela lleugera, i es van atorgar distincions especials dels anys 2016 i 2017 de comodors, secretaris de classe, creueristes, vela solidària, distincions d’honor i a tots aquells Clubs que complien 50 anys. A més a més, es va reconèixer la gran tasca que duen a terme els clubs catalans amb les Veles de Platí, Or, Argent i Bronze. Aquesta edició, també com a novetat, va lliurar un premi especial de Valors Esportius.

En aquest aspecte el Club va rebre diferents reconeixements. Així doncs per mèrits esportius es va homenatjar els regatistes Jordi Xammar, Leandre Garcia, Marcelo Cairo, Carla i Marta Munté, Zsombor Denes, els equips de Làser 4.7 (Sergi Sevil, Ricard  Castellví,  Míriam Oliva i Bea Muro) i l’equip d’Optimist G2 (Joan Fargas, Zsombor Denes , Natalia Garcia, Miguel Garcia i Koldo Urrutia). També es va reconèixer la organització de la Regata Carla i de les embarcacions Món de l’Ona II, Tumbau i Lo diabló, Carla i Marta Munté, Zsombor Denes i els equips de Làser 4,7 i el Club Veles de Platí 2016-2017.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.