María Blasco, Rafael Matesanz, Carlos Latre, Risto Mejide, Ramon Gomis o Mireia Torres entre els guardonats dels XII Premis Gaudí Gresol

Premis Gresol 2018

Més de 400 persones assisteixen a la Gala, convertida
en tot un referent en arribar ja a la dotzena edició

La Fundació Gresol va lliurar ahir al aquest vespre els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, convertits ja en tot un referent després d’arribar enguany a la dotzena edició. La Gala, que es va celebrar al Tecnoparc de firaReus, va comptar, igual que en les últimes edicions, amb el suport de l’Ajuntament de Reus. L’actriu i presentadora Ivana Miño va ser l’encarregada de conduir l’acte, que va aplegar més de 400 persones. Aquesta assistència mostra, un cop més, la plena consolidació i arrelament aconseguits pels Premis Gaudí Gresol, que any rere any es refermen com una de les cites socials més importants de la província de Tarragona.

La finalitat d’aquests guardons és la de reconèixer la tasca de persones, entitats o organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals, com ara la científica, econòmica i empresarial, audiovisual o mediambiental, entre d’altres. Enguany, la participació tant a la cerimònia de lliurament dels premis com al sopar solidari posterior, ha tornat a ser un gran èxit, amb una nodrida representació de col·lectius de tots els àmbits: polític, econòmic i empresarial, educatiu, administratiu, esportiu i social, en general.

La Gala dels XII Premis Gaudí Gresol es va desenvolupar entre les 20 i les 23.30 hores. Prèviament, tots els guardonats van tenir l’oportunitat de signar en el Llibre d’Or de la Fundació Gresol.

Els guardonats de 2018 han estat:

  • Carme Pinós (Arquitectura)
  • María Blasco (Investigació)
  • Ramon Gomis (Literatura)
  • Anna Veiga (Ciència)
  • Mireia Torres (Medi Ambient)
  • Carlos Latre (Televisió)
  • Òscar Cadiach (Esports)
  • Belén Fabra(Cinema)
  • Rafael Matesanz (Medicina)
  • Risto Mejide (Publicitat) 

Compromís Solidari

La Fundació Gresol fa cada any una aportació a un organisme o organització solidària. Enguany, l’entitat escollida ha estat la Fundació Bonanit de Tarragona, que des del 2006 centra els seus esforços a ajudar a les persones sense sostre.

La Fundació Bonanit, a part de proporcionar un lloc de pernoctació, presta altres atencions com les de menjador, higiene personal, rentat de roba i servei de consigna. Els beneficiaris són persones sense llar que busquen feina o es troben en condicions de pobresa cronificada. A més a més, l’entitat ofereix ajudes puntuals a famílies en situació de vulnerabilitat. La Fundació Bonanit està presidida per Antoni Coll Gilabert, mentre que les dues vicepresidències de l’organització són exercides per Càritas Diocesana de Tarragona i la Fundació Santa Tecla.

Personalitats assistents

Tots els premiats van assistir a la Gala i van recollir personalment el guardó, que consisteix en un bust de Gaudí de l’escultor Joan Matamala. Així mateix, van compartir la vetllada i el sopar amb tots els assistents, entre els quals hi havia destacades personalitats que van ser les encarregades de lliurar els guardons. Entre aquests, el Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus; la Sra. María José Figueras, rectora de la URV; el Sr. Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya; el Sr. Josep Masdeu, vicepresident segon de la Diputació de Tarragona; el Sr. Josep Andreu, president del Port de Tarragona; el Sr. Luis Herrero, sotsdirector general de Banco Santander; el Sr. Julián Mollá, president de la Fundació Gresol; el Sr. Josep Ramon Correal, patró de la Fundació Bonanit i conseller editorial del Diari de Tarragona; el Sr. Anton Pont, president d’honor de la Fundació Gresol, i el Sr. Alejandro Martínez, president de Grant Thornton.

La Fundació

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va crear per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del territori, denominat històricament com Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques. Avui en dia, la Fundació s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa prop de 150 empresaris que representen les companyies més importants del Camp de Tarragona. Després d’una llarga trajectòria, la Fundació Gresol s’ha convertit en una reconeguda tribuna d’anàlisi per afavorir la projecció de les iniciatives empresarials que es duen a terme al nostre territori.

4/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.