En marxa l’11a Fira Marítima de la Costa Daurada

11a Fira Marítima de la Costa Daurada
  • Àngel Xifré Arroyo, Director de Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca y Alimentació de Tarragona inaugura la Fira per la que es preveu que passin més de 15 persones
  • Hi participen una cinquantena d’estands i es podran realitzar gairebé 40 activitats

La 11a Fira Marítima de la Costa Daurada quedava inaugurada oficialment aquesta tarda. Àngel Xifré, director de Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca y Alimentació de Tarragona n’ha estat l’encarregat. La Fira, que començava ahir, s’allargarà fins diumenge al vespre amb una cinquantena d’ expositors i gairebé 40 d’activitats.

Passades les cinc de la tarda començaven els parlaments, de la mà de Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils. L’entitat, per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, organitza la Fira Marítima de la Costa Daurada. Vallverdú ha volgut destacar la trajectòria de la Fira “tenim més de 10 anys d’experiència i som un referent de la nàutica a Catalunya i volem seguir aquest camí. La Fira és una mostra de l’èxit de col·laboració entre el sector públic i privat”·

Li ha pres el torn de paraula la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, que ha volgut destacar el retorn que te la Fira, també pel municipi. “La Fira Marítima genera riquesa i ocupació a tot el territori i totes les activitats vinculades al mar contribueixen a que Cambrils diversifiqui la seva oferta turística i d’oci”.

Àngel Xifré, director de Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca y Alimentació de Tarragona, per la seva banda ha destacat la importància de la nàutica d’esbarjo en el sector turístic i ha citat Cambrils com un exemple de ampli ventall d’oferta nàutica”.

Ha tancat el torn de parlaments l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, que ha donat la Fira per inaugurada i ha posat de manifesta la contribució del Club Nàutic Cambrils en el foment de la nàutica i els esporta nàutics.

Tot seguit, les autoritats han recorregut la Fira Marítima, coneixent un a un tots els seus participants i oferta.

L’any passat van passar per la Fira, un espai de 18.000 metres quadrats en ple Passeig Marítim de Cambrils, més de 15.000 visitants. En aquesta edició es preveu que l’afluència de gent s’iguali o inclús es pugui superar.

11a Fira Marítima de la Costa Daurada

Activitats per a tota la família

El programa d’aquesta edició compta amb més de 30 activitats que se celebraran al llarg dels 4 dies que durarà la Fira amb la presència d’un ampli ventall d’expositors i activitats. Entre elles destaquen especialment les activitats nàutiques, que sempre són un reclam per a públic de totes les edats. En són un exemple els tradicionals batejos de submarinisme, de rem o creuers, les sortides amb motos aquàtiques, els creuers turístics o sortides en catamarà. En aquesta edició els assistents també podran gaudir d’una de les futures novetats a les nostres platges, els hidropedals elèctrics, una nova modalitat de patinets de mar.

La FIRA MARÍTIMA de la COSTA DAURADA vol destacar la participació de tots els segments del sector, comptant amb espais diferenciats en els quals el visitant podrà trobar des de compra venda d’embarcacions a empreses de xàrter, manteniment d’embarcacions i productes específics, electrònica, pintura, fusteria naval, veles, venda d’accessoris, roba nàutica, pesca, acadèmia nàutica, activitats i esports nàutics i fins i tot gastronomia.

En aquesta edició també destaca la xerrada que oferiran el regatista del Club Nàutic de Cambrils, Marc Miró, sobre la regata Mini Transat La Boulangere que el va portar a finals de l’any passat a creuar l’Atlàntic en solitari. Serà dissabte a les 17.15 h al saló social del Club Nàutic Cambrils. Destaca també l’exposició IGERS que també es podrà veure durant els dies de la Fira al mateix espai. Es tracta d’una exposició amb fotografies que els instagramers de Cambrils van fer al Club i al municipi, des del mar, durant la jornada Instawalk que es va celebrar el 13 de maig.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.