Mas Carandell organitza la Jornada Apropa’t Comerç de productes de proximitat

L’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament organitza aquest dissabte 30 de novembre la Jornada Apropa’t. Comerç de productes de proximitat, a Mas Anglès a la Plaça de Celdoni Vilà i Torroja de la ciutat, amb el doble objectiu de dinamitzar el barri Immaculada i la zona del Mas Anglès, i el de potenciar el comerç d els productes de proximitat ja siguin petits productors de la zona com artesans de proximitat de la ciutat.

L’actuació, adreçada al públic en general, està organitzada pel Pla d’experienciació laboral de Dinamització d’entitats i equipaments municipals dels barris de ponent que l’IMFE Mas Carandell porta a terme en el marc del Projecte Treball als barris, per als barris Sol i Visa-la Immaculada. També hi col·laboren la regidoria de Participació, Bon govern i Serveis Generals; l’AV del Barri Immaculada i el Consell Comarcal del Baix Camp.

La jornada s’iniciarà a les 10:00 h i fins les 14:00 h amb un mercat de productors i artesans i parades de diversos productes.  A partir de les 16:00 h s’iniciaran les sessions tècniques,  amb exposicions al voltant del consum de productes de proximitat per tal de crear un debat obert entre les persones assistents i els agents participants, sobre l’impacte en l’economia local, la salut la i la vida als barris que té el comerç i el consum de productes locals i de proximitat

En aquest espai intervindran professionals d’entitats i projectes com PAIS Agrari del Consell Comarcal del Baix Camp, Associació Cingle Vermell, Associació Comerç Solidari, Epimsa, Cooperativa el Brot i la tècnica dels Horts urban Sol i Vista de Mas Carandell.

Tot seguit, des del grup de recerca Nutrisalt Nutrigenomics Research Group de la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, oferirà una ponència sobre els beneficis per a la salut que té el consum de productes locals.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, realitzarà la cloenda a l’esdeveniment, prevista per les 18:30 h.

El Pla d’experienciació laboral de Dinamització d’entitats i equipaments municipals dels barris de ponent, organitzador de la jornada, és una actuació de l’IMFE Mas Carandell subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als barris.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.