Meg Ryan torna a dirigir

‘Segundo premio’, la guanyadora del darrer Festival de Màlaga

Made in Hollywood arriben diverses propostes de gèneres ben diferents. La terrorífica ‘Im-maculate’ suposa el segon treball consecutiu de l’actriu Sydney Sweeney a les ordres del cineasta Michael Mohan. La bèl·lica ‘Misión hostil’ narra com un pilot de drons, Reaper (Russell Crowe), s’ha de fer càrrec de la missió de rescatar un equip de terra comandat pel sargent Kinney (Liam Hemsworth). Pels més menuts la proposta d’animació ‘Garfield, la película’, dirigida per Mark Dindal sobre el personatge del títol, creat pel dibuixant Jim Davis. La comèdia romàntica ‘Lo que suede después’, és el segon fi lm darrera de la càmara de Meg Ryan, que també coprotagonitza al costat de David Duchovny. I l’ esperada ‘El reino del planeta de los simios’, quarta entrega de la saga reboot de la franquícia ‘El planeta de los simios’.

De producció espanyola s’estrenen dos biopics musicals. D’una banda ‘Segundo premio’, triomfadora de la darrera edició del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga, sobre el grup Los Planetas, i per una altra ‘Disco Ibiza Locomía’ que narra l’origen del popular grup dels 90’ Locomia.

L’any 2015 George Miller va dirigir la quarta entrega de la saga ‘Mad Max’; ‘Mad Max, furia en la carretera’, que va convèncer tant al públic com a la crítica, va ser guardonada amb 6 oscars i va obtenir unes altres 4 nominacions. El film va suposar el debut en la saga d’ un nou i intens personatge, Furiosa, a qui donava vida Charlize Theron. Aquest mes arriba ‘Furiosa’, preqüela d’ aquesta quarta entrega, centrada en la joventut del personatge, ara Anya Taylor-Joy.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.