Mercadona obrirà un nou supermercat al Passeig Comercial El Pallol

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, i Núñez i Navarro han arribat a un acord per obrir un nou supermercat al Passeig Comercial El Pallol, de Reus. L’arribada d’una nova botiga eficient de Mercadona al centre comercial suposarà un nou impuls pel Passeig Comercial i ajudarà a dinamitzar la zona.

Des que el Passeig Comercial El Pallol va veure la llum l’any 2007, amb l’objectiu de contribuir a la recuperació del centre històric de Reus a través de la construcció i gestió d’un centre comercial urbà, el Grup Núñez i Navarro ha treballat per consolidar l’oferta comercial del centre que ara compta amb una quinzena d’establiments.   

El nou comerç, que s’obre en un entorn tradicionalment dedicat a les compres, aportarà una nova oferta d’alimentació, neteja de la llar, higiene personal i menjar per a mascotes que se suma a la ja existent de moda, complements, esport, bellesa, oci, cultura i restauració.

El nou Mercadona d’El Pallol

L’obertura del nou supermercat, prevista per l’any 2023, ha suposat la remodelació de la planta baixa del centre comercial per adaptar el local que ocuparà una superfície de prop de 1.800m2.

La botiga Mercadona d’El Pallol comptarà amb dos accessos: un, ubicat a la plaça Evarist Fàbregas i Pàmies i l’altre amb entrada per la planta baixa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.