Més de 7.000 persones al concert de la Kapital

concert_kapital

Més de 7.000 espectadors han passat aquest dissabte 30 de setembre per la marató musical realitzada a la plaça de la Llibertat i que tenia el grup Macaco com a cap de cartell. L’anomenat Concert de la Kapital va incloure la presència de sis conjunts amb artistes vinculats a la ciutat de Reus. Els grups i solistes van actuar en l’ordre següent: Casablú, Fito Luri, Maika, Wences, Macaco, Segonamà i Terra Ferma.

Aquest gran concert ha estat un dels actes centrals de les Festes de Misericòrdia i de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i, entre altres objectius, tenia com a objectiu reivindicar la qualitat i el talent local en l’àmbit de la música actual.

L’anomenat “Concert de la Kapital” va tenir com a cap de cartell la formació Macaco, que va presentar a la plaça de la Llibertat la seva gira, titulada “Soy Semilla tour”. La gira presenta “Historias Tatooadas”, el setè disc d’aquest conjunt liderat per Daniel “Macaco” Carbonell Heras, que l’ha portat a fer més de 70 actuacions a un gran nombre de ciutats d’arreu del món a països com Panamà, Mèxic, els EUA, l’Argentina, Xile o Colòmbia.

La Capital de la Cultura Catalana ha volgut amplificar amb aquest concert les moltes iniciatives i projectes creatius que des de fa temps es desenvolupen a la ciutat de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.