Més de 180 inscrits a la Jornada Catalana de la Mobilitat que es farà a Reus el 28 d’abril

Poc més d’una setmana després d’obrir les inscripcions, la Jornada Catalana de la Mobilitat 2022 «La mobilitat als polígons industrials i a les empreses» ja ha despertat l’interès de més de 180 professionals d’arreu de Catalunya de l’àmbit empresarial, municipal i d’empreses del sector.

Justament l’objectiu de la cita d’enguany a Reus és reunir empreses, administracions i experts en mobilitat per abordar des de diverses perspectives la mobilitat laboral a les zones industrials, amb les dificultats de desplaçament que això provoca als treballadors i a les mateixes empreses. I amb l’afegit que aquest tipus de mobilitat laboral ha de canviar per criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

La mobilitat laboral a les zones industrials
La Jornada Catalana de la Mobilitat 2022 vol posar de relleu el nou repte que suposa  la mobilitat a les zones industrials i proposar noves solucions a l’abast de les administracions i les empreses, a partir d’experiències d’èxit i de conèixer les últimes novetats en aquest àmbit.

La jornada comptarà amb la participació d’especialistes en mobilitat i representants de les administracions, per conèixer de primera mà les necessitats del teixit productiu ubicat als polígons industrials.

El programa s’iniciarà amb l’obertura a càrrec de la directora general de Transports, Mercè Rius, la presidenta de l’AMTU, Aurora Carbonell, i la presidenta de Reus Transport, Marina Berasategui. La conferència inaugural serà a càrrec de Pere Torres, director general de l’ATM de Barcelona, i posteriorment hi haurà tres taules de debat en què els assistents també podran interactuar amb els ponents.

La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot fer a través de la web: https://jornadamobilitat.cat

La Jornada comptarà amb la participació del vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, qui presidirà el lliurament dels Premis MobiliCat, a la clausura de l’acte.

La Jornada Catalana de la Mobilitat 2022 està organitzada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i l’Ajuntament Reus, a través de Reus Transport.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.