Més de 3.500 participants a la gimcana digital de Cambrils

“Un tresor robat”, la gimcana digital per conèixer Cambrils en família, ha superat a dia d’avui els 3.500 participants des que es va posar en marxa el passat mes d’abril. Es tracta d’un producte pioner a la Costa Daurada, desenvolupat pel Patronat de Turisme en col·laboració amb l’empresa Gymkana Digital Turística. 

El joc planteja un recorregut de pistes entre els barris del port i la vila que permeten resoldre el misteri del tresor robat. La gimcana està pensada per ser jugada en família i hi ha recompenses pels que l’acaben: entrades pel parc Samà i tiquets pel Trenet turístic que s’han de recollir a l’oficina de Turisme. 

Podeu jugar fent servir dispositiu mòbil als enllaços següents:  

Part 1. https://gymkanaturistica.com/game/?pin=cambrils1 

Part 2. https://gymkanaturistica.com/game/?pin=cambrils2 

Quatre mesos després del llançament, la valoració del Patronat de Turisme de Cambrils és molt positiva. Fins avui s’han fet 673 registres de jugadors amb la següent distribució: 129 a l’abril, 150 al maig, 184 al juny i 210 al juliol, que porten a un número de participants efectius que supera les 3.500 persones.  

Segons el Patronat de Turisme, l’aspecte més satisfactori de la implantació del joc a Cambrils és la confirmació del perfil familiar dels usuaris, la participació activa de nens i nenes, i la constatació cada cop més freqüent que en un mateix gimcana hi prenen part famílies diferents que competeixen entre elles. 

La regidora de Turisme, Marta Borràs, ha afirmat que aquestes dades “ens encoratgen a seguir apostant pel target familiar, veient la satisfacció dels pares i les mares i l’entusiasme de la canalla quan venen a l’oficina a buscar el premi; i sobretot, ens reafirmen en l’objectiu d’oferir cada cop més eines digitals, sostenibles i segures als nostres visitants”.  

Cambrils va ser el primer municipi de la Costa Daurada que va apostar per donar a conèixer el municipi amb una gimcana digital, de forma divertida i diferent. El producte, que ha estat inclòs a la nova webApp Costa Daurada Trip&Kids del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, reforça “la visió estratègica digital a partir de l’adhesió de Cambrils a la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents”, segons Borràs.  

La regidora també ha subratllat la bona resposta que ha obtingut “Un tresor robat” en el context de la pandèmia i ha destacat la facilitat d’accés com un dels punts forts del projecte. “No t’has de descarregar cap aplicació, no hi ha registres ni inscripció i, a canvi, proporciona cultura per a tothom de forma totalment gratuïta”, ha explicat.  

La gimcana digital, que es pot jugar en quatre idiomes, es va presentar a tots els Centres de Promoció Turística de Catalunya que l’Agència Catalana de Turisme té a l’estranger i va tenir molt bona acollida entre els tècnics. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.