Més de 30 artistes de Cambrils obriran les portes dels seus tallers els dies 11 i 12 de desembre

Més de 30 artistes participaran en la 14a edició de Tallers Oberts el cap de setmana 11 i 12 de desembre, en el marc de la Festa Major de la Immaculada. Per promocionar la iniciativa, aquest matí l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor Joan Maria Artigau, i un grup de creadors i creadores s’han fet una fotografia davant les barques de vela llatina del port.  

Després d’un any especialment difícil per la cultura, Tallers Oberts torna amb ganes de créixer i de permetre al públic endinsar-se al món de creadors i creadores que fan de l’art una forma de vida, compartir una estona de conversa amb ells i elles, conèixer de primera mà tot el procés de creatiu i apreciar la riquesa de les seves obres de ben a prop. 

Els tallers obriran portes els dies 11 i 12 de desembre en horari oficial dissabte d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenge d’11 a 14 hores. Durant aquestes franges horàries, els propis tallers han programat moltes activitats adreçades a un públic cada any més nombrós.  

Com a novetat d’aquesta edició, les persones visitants disposaran d’un passaport de Tallers Oberts, que podran marcar a cada taller visitat i a partir dels 8 segells donarà accés a un sorteig de dues obres exposades als mateixos tallers. 

Una altra novetat és la incorporació, per primera vegada, de dues escoles de dansa del municipi, Estudi Giselle i Escola Artístic Cambrils, que oferiran petits tallers de dansa als seus visitants.  

Els tallers participants  

En total 32  artistes obriran les portes de 18 tallers de pintura, escultura, fotografia, joieria, restauració de mobles, ceràmica, il·lustració, disseny gràfic, pintura mural, pintura tèxtil, pirogravat, música i dansa. 

Els i les artistes participants en aquesta 14a edició són Laura Morales, Pepo Argilaguet, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, David Callau, Roser Coma, Nuri Mariné, Cristina Salvans, Marta Nolla, Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Jesús Gómez, Dídac Sauret, Rocío Franco, Javier Gálvez, Ana Gil, Laura Álvarez, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Dora Brown, Kamal Sultan, Elena Alcalà i Emilia Arias.  

En aquesta ocasió, els artistes convidats seran Dulu du l’eau,  Dolors Castells, Eulàlia Calzada, Jaume Romaní, Dera Wells, Victòria de Porta i Noelia Luis. Com en altres edicions, la Torre del Port, un dels edificis més emblemàtics del municipi, acollirà a 6 artistes que portaran allí seu taller gràcies al suport del Museu d’Història de Cambrils. 

Com a cloenda del cap de setmana cultural, el diumenge a les 18 hores hi haurà un concert de Salva Racero Trio a la Torre del Llimó. Durant l’acte, obert a tothom, es portarà a terme el sorteig d’una de les obres creades de forma expressa que seran exposada als diferents tallers. El guanyador o guanyadora podrà escollir l’obra de l’artista que prefereixi.  

Tota la informació de Tallers Oberts es pot consultar a la pàgina de Facebook Tallers Oberts o a la pàgina Facebook, Twitter, Instagram i Twitter  Cambrils Cultura, i també al web www.cambrils.cat.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.