MÉS D’UN MILER D’ALUMNES S’HAN FORMAT EN ELS ÚLTIMS TRES ANYS AL PROGRAMA PICE COORDINAT PER LA CAMBRA DE COMERÇ

La Cambra de Comerç de Reus  tancarà l’any 2018 amb més de dos-cents alumnes inscrits en el programa de Garantia Juvenil d’orientació d’integració laboral que ofereix la corporació. Una xifra que permet superar el miler d’alumnes que han participat del programa d’ençà la seva creació l’any 2015, realitzant formació troncal i específica i, en molts casos, inserint-se en el mercat laboral.

L’objectiu del pla és acompanyar aquests joves, d’entre 16 i 29 anys, que estiguin disposats no només a formar-se sinó a rebre una qualificació professional que els capaciti i faciliti la seva incorporació en el mercat de treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

Precisament avui dilluns, en un acte realitzat a la sala d’actes de la corporació, s’han lliurat els diplomes a la cinquantena d’alumnes que han finalitzat els diversos itineraris professionals en aquest últim trimestre.

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.