Més tradició, més Reus

Més tradició, més Reus

En els darrers mesos, pràcticament cada pas que hem donat ha estat excepcional. Des de les trobades amb família o amics, fins a aixecar la persiana i atendre rere el taulell a diari. I es que la pandèmia ha convertit allò que era quotidià en un esdeveniment extraordinari.

A ningú se li escapa que el comerç de proximitat viu moments complicats i que tirar endavant no és senzill per cap de nosaltres. Tot i això, des de la Unió de Botiguers de Reus seguim treballant per enfortir el sector. A més, no hem d’oblidar que comprar al comerç local beneficia a tothom perquè la inversió acaba tornant en forma de salut, educació i benestar.

Creiem fermament en el potencial dels nostres comerços i els seus productes, per això vam decidir centrar la campanya de Nadal de l’entitat en la tradició i la proximitat.

Com a símbol, el tortell de reis elaborat per artesans de Reus. Amb la campanya ‘El Tortell de Reus’ hem volgut premiar la confiança de la ciutadania en el comerç de proximitat regalant-los més d’un centenar de tortells i xecs regal per valor de 2.000€.

L’objectiu era repartir el màxim possible de premis, incentivar el consum al comerç local i contribuir a fer ciutat. La resposta per part del públic ha estat magnífica i la seva participació ha suposat una empenta important per als establiments associats en aquesta campanya de Nadal atípica. Només podem donar les gràcies per la confiança i assegurar a la ciutadania que seguirem treballant i adaptant-nos per oferir el millor servei possible i continuar sent referència. Tenim per davant mesos complicats però amb el treball conjunt del sector i la confiança de la ciutadania completarem aquesta cursa de fons.

Meritxell Barberà
Presidenta de la Unió de Botiguers de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.