Mitja Marató Rural de Reus, el 5 de març

La Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient i la Regidoria Esports de l’Ajuntament de Reus organitzen conjuntament el proper 5 de març la primera Mitja Marató Rural i 10 km de Reus. Una nova competició esportiva que compta amb la col·laboració de Decathlon Reus, Tretzesports i Fotocat i que transcorrerà pels camins municipals de la zona nord – oest de Reus.

La cursa neix amb la intenció d’ajudar a donar a conèixer els camins rurals del municipi i les possibilitats que poden oferir quant a la pràctica esportiva.

La Mitja Marató Rural de Reus inclourà també una prova de 10 quilòmetres de distància. La sortida es farà de forma conjunta per a les dues distàncies a les 9.30 hores des del passeig de la Boca de la Mina (plaça Maria Àngels Ollé).  El circuit de 10 quilòmetres pujarà pel passeig de la Boca de la Mina, recorrerà la canonada del pantà i s’enfilarà pel camí de la Drecera, retornant a Reus pel camí de Copons, camí de Monterols i el camí de l’Institut Pere Mata.

La distància de 21 km (mitja marató) seran dues voltes aquest circuit, incorporant uns metres al mateix passeig de la Boca de la Mina. Aquest terreny és mixt, majoritàriament camins cimentats i de terra.

Les inscripcions, que ja estan obertes pel canals habituals (reusesport.cat o reus.cat) són de 5€ pels 400 primers inscrits, i inclouen tots els serveis de la cursa, samarreta commemorativa i l’assegurança d’accidents.

S’ha creat per a l’ocasió una samarreta tècnica que serà lliurada juntament amb la recollida de dorsals el divendres previ de la cursa de 17h a 19h a la botiga que Decathlon té a Reus i al polilleuger Ciutat de Reus el mateix dia de la cursa, on s’instal·larà el village del cor redor, amb carpes dels patrocinadors, vestuaris i dutxes.

Els inscrits també rebran la guia de les Rutes Reus i el seu entorn que forma part de les Rutes Saludables (https://www.reus.cat/serveis/rutes-reus-rutes-saludables) per tal de fomentar el coneixement del nostre entorn.

La cursa compta amb la col·laboració del col·lectiu fotogràfic Fotocat.cat, que s’encarregarà de la cobertura fotogràfica de l’esdeveniment. Algunes de les fotos es podran veure l’endemà de la cursa a través d’un link de la web de Tretzesports i la resta durant la setmana posterior. Amb una selecció de les fotografies realitzades es farà una exposició per donar a conèixer la iniciativa i la xarxa de camins municipals.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.