V Jornades Gastronòmiques del Calçot, del 10 al 26 de febrer a Mont-roig i Miami Platja

Del 10 al 26 de febrer de 2023, coincidint amb el procés de recol·lecció del calçot, se celebren al municipi la cinquena edició Jornades
Gastronòmiques del Calçot organitzades per Mont-roig Miami Turisme. En total hi participen sis restaurants de Mont-roig i Miami Platja que ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada que tothom coneix.
Els restaurants ofereixen menús amb el calçot com a protagonista amb preus al voltant del 28 euros, plats dins la carta elaborats amb calçot i també hi ha l’opció de la calçotada tradicional amb preus que se situen entre els 29,90 i els 38 euros.
Per tal de promocionar aquestes jornades, des de Mont-roig Miami Turisme s’ha organitzat un concurs per instagram que ofereix com a premi diversos àpats als establiments participants. Per prendre part al concurs només cal seguir a instagram el perfil @montroigmiamiturisme; fer m’agrada a la publicació del sorteig; mencionar a través dels comentaris a les persones que es vulgui i opcionalment compartir la publicació a les històries de cada participant i mencionar @montroigmiamiturisme.
El llistat complet de restaurants participants és el següent: Balmar, Can Salvador, La Borda d’en Manel, La Tasca d’en Joan i Osopolo de Miami Platja i La Cuina de l’Ermita a Mont-roig.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.