Mobles Perpinyà obre una nova botiga al centre de Reus

L’empresa reusenca Mobles Perpinyà ha obert un nou local a la Plaça de la Llibertat 8 de Reus. El nou espai està concebut com una concept store i s’hi podran trobar objectes de regal i decoració, a més de tot tipus de mobiliari per la casa i el jardí.

Aquesta nova botiga al centre de Reus complementarà el servei que ja ofereixen a les instal·lacions del Camí de l’Aleixar 53, un local que continua obert i on s’ubica també el taller de tapisseria i cortines de Mobles Perpinyà. A totes dues botigues s’ofereix
també el servei de projectes integrals de decoració per la llar. A això cal sumar-hi el servei de venda i assessorament en línia.

Amb més de 80 anys d’experiència, Mobles Perpinyà continua creixent i seguint les tendències en disseny d’interiors, sempre adaptant-se a les necessitats de cada client i projecte. Un servei personalitzat, el treball amb proveïdors de proximitat i productes de qualitat són segell d’identitat de Mobles Perpinyà, que amb el nou espai al centre de Reus fa un pas més en la seva història.

Podeu trobar més informació al web: www.moblesperpinya.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.