Mont-roig del Camp reobre diversos equipaments municipals

Mont-roig del Camp reobre diversos equipaments municipals

Diversos equipaments municipals de Mont-roig del Camp obriran a partir del 15 de juny coincidint amb la fase 3 de desescalada

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp obrirà, a partir del dia 15 de juny, diversos equipaments municipals, coincidint amb la fase 3 de la desescalada, vigent des d’aquest dilluns. El canvi de fase també ha portat diverses novetats i la flexibilització de les mesures de confinament, entre les quals destaquen l’eliminació de les franges horàries, l’ampliació de trobades amb 20 persones o la lliure mobilitat per tota la província de Tarragona.

Equipaments municipals

Oficines de turisme
Així, les oficines de turisme de la plaça Tarragona de Miami Platja i de l’Església Vella de Mont-roig obriran al públic a partir del 15 de juny en horari de 9 a 14 h, de dilluns a dissabte. A partir del dia 22 de juny, l’horari s’ampliarà i serà de 9.30 a 14 h i de 17 a 20 h.

Equipaments culturals
Els equipaments culturals de l’Església Vella i la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig i el centre Polivalent de Miami Platja tornaran a estar a disposició dels usuaris/àries i de les entitats a partir del dia 15 de juny, que podran sol·licitar el seu ús.

Pel que fa a les Biblioteques Joan Miró i Miramar, reobriran també a partir del 15 de juny les sales de lectura, amb l’aforament d’un terç i temps de consulta limitat. També es podran utilitzar els ordinadors de consulta. En els dos casos caldrà demanar cita prèvia. Les col·leccions de lliure accés i les sales infantils, seguiran tancades al públic. El servei de préstec i devolucions continuarà amb cita prèvia obligatòria.

Equipaments esportius
Els equipaments esportius com els pavellons de Mont-roig i Miami Platja, les pistes de tenis i pàdel, els camps de futbol i el velòdrom tornaran a obrir el dilluns 15 de juny. En aquest sentit, les entitats i persones que vulguin fer ús d’aquests equipaments hauran de seguir uns protocols concrets de seguretat i prevenció. Paral·lelament s’està treballant també perquè pròximament es pugui obrir la sala de fitness.

Casals de Joves
Els Casals de Joves tornaran a obrir les portes a partir del dia 15 de juny. Tanmateix, en el cas del Casal Jove K2 de Miami Platja, les activitats es traslladaran temporalment al Centre Polivalent.

Llars d’infants
Les llars d’infants Petete de Miami Platja i Mare de Déu de la Roca de Mont-roig obriran el dia 1 de juliol, arran de la flexibilització de les mesures de seguretat que ha fet públiques el departament d’Educació de la Generalitat, en què es permet ampliar l’horari d’obertura i els grups de nens i nenes, entre d’altres mesures. S’atendrà prioritàriament als infants en què els progenitors no puguin prestar teletreball i els que ja estaven matriculats als centres.

Piscines
Les piscines municipals de Mont-roig i de Via Marina obriran a partir del 3 de juliol d’acord amb les mesures d’aforament, prevenció i seguretat que s’anunciaran pròximament.

Cementiris i tanatoris
En el cas dels cementiris i tanatoris municipals, amb l’entrada en vigor de la fase 3 han ampliat la xifra de persones que poden accedir-hi. Pel que fa als tanatoris serà de 25 persones a l’interior. Quant als enterraments o comiats per incineració, es restringeix l’assistència a 50 persones entre familiars i persones properes, a més del ministre de culte o qui oficia la pràctica de ritu funerari. Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres, higiene de mans i ús de mascareta.

Altres equipaments
Altres equipaments municipals com els casals d’avis, resten encara tancats, així com els parcs infantils o els serveis públics de les platges. S’espera però que es vagin ampliant serveis de forma específica els pròxims dies.

Mont-roig del Camp reobre diversos equipaments municipals
Mont-roig del Camp reobre diversos equipaments municipals
Mont-roig del Camp reobre diversos equipaments municipals
Mont-roig del Camp reobre diversos equipaments municipals

Flexibilització de mesures i desconfinament progressiu

D’altra banda, amb l’entrada de la regió sanitària del Camp de Tarragona en la Fase 3 del Pla de desescalada per a la transició cap a una nova normalitat, s’han produït alguns canvis pel que fa a les mesures de distanciament social, la pràctica d’esport, les restriccions de la mobilitat i les mesures aplicables als establiments comercials i de restauració, entre d’altres.

Així, a partir d’aquest dilluns ja no hi ha franges horàries i es poden fer trobades de fins a 20 persones. Quant a la mobilitat, el més destacable és la unificació de les unitats territorials de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona, fet que comporta que es permet la mobilitat per tota la província de Tarragona.

En el cas dels comerços poden obrir sense límit de superfície sempre que no se superi el 50% de l’aforament màxim permès; en el cas dels establiments de restauració com ara bars i restaurants poden servir a l’interior del local i a la barra, sense superar el 50% de l’aforament, i les terrasses poden ocupar el 75% de l’aforament. Es permet l’assistència a llocs de culte sempre que no se superi el 75% del seu aforament i es compleixin les mesures de seguretat i higiene.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.