“Respira, gaudeix les distàncies” és la campanya de Mont-roig del Camp per aquest estiu

“Respira, gaudeix les distàncies” és la campanya de Mont-roig del Camp per aquest estiu

Mont-roig Miami Turisme engega la campanya “Respira, gaudeix les distàncies” per atraure el turisme aquest estiu

Els més de 12 quilòmetres de platges o els 140 quilòmetres de camins i natura són alguns dels atractius del municipi que es volen potenciar a través de la nova campanya promocional que ha posat en marxa el departament de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turisme, un dels sectors econòmics més importants del municipi, i contribuir a superar la crisi provocada per la Covid-19, Mont-roig Miami Turisme ha presentat la campanya “respira, gaudeix les distàncies”, que posa en valor les “distàncies infinites, la tranquil·litat, el patrimoni, l’entorn, la seguretat i els serveis d’una destinació perfecta per passar les vacances aquest estiu”.

La campanya s’articula en tres segments: els paisatges naturals de gran valor ambiental i paisatgístic, en la seguretat de la destinació i en l’àmplia oferta de serveis d’acord amb la necessitat d’adaptar l’estratègia de promoció a la nova realitat post Covid.19. Es dirigeix principalment al mercat de proximitat, especialment aquell que es desplaça amb vehicle propi com es el cas del turista català (Barcelona i Lleida principalment) i al mercat nacional, eix de l’Ebre (Saragossa, Navarra, País Basc..), sense perdre de vista els mercats internacionals, com el francès, un cop s’avanci en l’obertura de fronteres.

Mont-roigmiami.cat com a plataforma integral de serveis

La campanya s’ha canalitzat principalment a través de la web (https://www.mont-roigmiami.cat/), per tal de potenciar-ne l’ús com a plataforma integral de serveis, de tal forma que es pugui trobar, d’una forma àgil i còmoda, tots aquells serveis que s’ofereixen i que faciliten la planificació i l’estada dels visitants.

Així doncs, s’han realitzat una sèrie de millores al web de Turisme i actualment s’ofereix, per exemple, l’opció de reservar directament amb l’allotjament turístic. També s’ha creat un apartat específic amb els restaurants del municipi que ofereixen servei a domicili i s’ha incorporat un sistema de filtratge que permet disgregar el tipus d’establiment que es busca, per nucli de població, per especialitat culinària i pels serveis que ofereix.

Per últim, la pàgina web permet reservar també totes aquelles activitats o serveis que ofereix el sector privat i que s’aniran ampliant conforme es vagi avançant en el procés de desescalada i els establiments vagin reprenent la seva activitat.

Compromís amb les mesures de seguretat i prevenció

Amb l’objectiu de garantir la seguretat i el compliment de les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries, i per tal d’evitar la propagació del coronavirus, s’ha creat un apartat específic al web que recull totes les mesures de seguretat aplicables. A més, s’està treballant per oferir, des de l’Ajuntament, formació específica sobre aquesta matèria per al sector del turisme, la restauració i el comerç.

Finalment, també es duran a terme diverses accions per a fomentar l’accés a la informació un cop els visitants estiguin al municipi, principalment amb la implantació de codis QR, que permetin conèixer com gaudir de les distàncies infinites.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.