Mostra dels cartells escolars del “Fem Coral 2018” a l’Escola de Música del Centre de Lectura fins al 6 de juny

Mostra dels cartells escolars del

 

El vestíbul de l’Escola de Música del Centre de Lectura (carrer Major, 15, 3ª planta) exposa fins al 6 de juny la mostra dels cartells escolars anunciadors del “Fem Coral. Som mediterranis!”. Un any més, els dissenys han anat a càrrec dels nens i les nenes que participen d’aquest programa educatiu, més d’un miler de cartells dels quals cada centre ha escollit el que el representa. Les imatges també estan penjades al web de l’Ajuntament. La cantata del “Fem Coral” d’enguany es portarà a terme el dimarts, 5 de juny, a les 17:30 h al Pavelló Olímpic Municipal.

L’exposició de cartells del “Fem Coral” es pot visitar al Centre de Lectura (Escola de Música) des del passat 21 de maig i fins al 6 de juny, de dilluns a dissabte, de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 h

Concert al Pavelló Olímpic el 5 de juny

Més de 1.200 alumnes d’una trentena d’escoles de Reus i poblacions veïnes participaran en un concert el 5 de juny al Pavelló Olímpic Municipal que, com cada edició, té la presència de les famílies dels infants i altres representants de la comunitat educativa. El Pavelló Olímpic Municipal tornarà a ser l’escenari d’aquesta gran cantata, que enguany té com a lema “Som mediterranis!”

«Fem Coral» forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística posa a l’abast dels centres educatius de la ciutat per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l’educació de les persones des de l’inici de l’escolarització fins a l’edat adulta. El «Fem Coral» fomenta l’aprenentatge de la música i del cant coral entre l’alumnat com un element integrador de convivència i cohesió social i, al mateix temps, contribuir a la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles.

El programa es desenvolupa amb alumnes de 4t, 5è o 6è de primària amb sessions musicals amb els mestres de música dels centres educatius i el director musical del programa per treballar el repertori anual i preparar el concert de cloenda que s’adreça a les famílies a final de curs.

Enllaç apartat Fem Coral web Ajuntament de Reus

Cartell del “Fem Coral. Som mediterranis!” de l’Escola Abel Ferrater de la Selva del Camp

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.