Mostra d’esports adaptats

La ciutat de Reus acollirà per primera vegada una mostra d’esports adaptats perquè tota la població pugui veure, provar i gaudir amb l’esport adaptat i conèixer diferents modalitats esportives. Amb el lema ‘Reus es mou per l’esport’, la mostra es farà a la plaça de la Llibertat aquest divendres 15 de setembre, de les 17 a les 20 hores , i està organitzada per les regidories de Benestar i de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus, conjuntament amb Reus Esport i Lleure, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i diverses entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat.

Els participants podran provar les diferents estacions esportives i practicar les que vulguin. Tanmateix, les entitats muntaran un estand a la plaça per donar a conèixer la seva tasca i els serveis que ofereixen a diversos col·lectius de persones amb diferents capacitats.

Les modalitats esportives que es practicaran són les següents:

Els participants tindran una targeta que hauran d’omplir amb segells de les diferents estacions d’esports i quan l’hagin emplenat rebran un obsequi.

Els objectius que es persegueixen amb aquesta activitat són, entre d’altres, millorar la qualitat  de vida i el benestar de les persones amb discapacitat a través de l’activitat esportiva; difondre i promoure l’esport com una mitjà per estimular la comunicació, el treball en equip i l’afavoriment de les relacions socials entre els participants o reforçar l’autoestima mitjançant l’assoliment de fites personals i individuals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.