Música x Joguines torna aquest dissabte a Reus

Música x Joguines torna aquest dissabte a Reus
Tallers i concerts de música a canvi d’una joguina nova i no bèl·lica és la proposta solidària que organitza un any més el Conservatori de Música de la Diputació a Reus 
 
Les joguines es destinaran a la campanya de recollida que realitza Creu Roja Reus

Tot és a punt perquè aquest dissabte la ciutadania demostri la seva solidaritat alhora que el seu gust per la música. Des de les 10.30 hores, el Conservatori de Música de la Diputació a Reus tindrà obertes les seves portes per oferir una nova edició de la iniciativa solidària Música x Joguines. El centre ha programat tallers i concerts gratuïts durant tot el matí amb l’únic requisit que participants i públic assistent portin una joguina nova i no bèl·lica per família, que es destinarà a la campanya de recollida que anualment realitza l’entitat Creu Roja Reus. L’objectiu és col·laborar per fer arribar joguines a nens i nenes de la ciutat que viuen una situació econòmica vulnerable, mitjançant una iniciativa on la música esdevé un nexe d’unió solidari.

 
Concerts, música per nadons i tallers per la canalla per fer música amb Tubs del món
L’Auditori Higini Anglès acollirà dos concerts i diferents tallers adreçats a la canalla amb sessions durant tot el matí. El primer dels concerts, a les 11 del matí, anirà a càrrec de l’Orquestra de corda i clave. Entre les activitats programades hi ha un Taller de música per a nadons, amb sessions per diferents grups d’edat (de 0 a 1 any i d’1 a 2 anys) que es desenvoluparan entre les 10.30 i les 13.30 hores. La musicoterapeuta Gemma Baños serà l’encarregada d’impartir les sessions d’aquest taller, amb una hora de durada.  

 
Una altra proposta gratuïta d’aquesta edició de Música x Joguines adreçada a la canalla és el taller Tubs del món impartit per Xavier Lozano, el popular i singular músic, capaç de crear instruments i música  a partir de materials d’ús quotidià i una bona dosi d’enginy. Hi haurà dues sessions diferents, una per a infants de 6 a 8 anys, a les 10.30 hores i una altra per a nens i nenes de 9 a 12 anys, a partir de les 11.30 hores. A més d’aprendre a crear sons i instruments amb elements increïbles, les famílies i tot el públic que ho desitgi podrà assistir a l’espectacle que el Xavier Lozano protagonitzarà a l’Auditori Higini Anglès del Conservatori, a partir de les 12.45 hores. Serà una oportunitat única per conèixer els seus quodiàfons de vent en una actuació còmica i didàctica alhora. Els assistents sabran com sonen una escombra, una cadira o un totxo i, fins i tot, podran veure -literalment- una escala musical.
 
Les places dels tallers són limitades i cal realitzar la inscripció a través del lloc web del Conservatori www.dipta.cat/cmreus
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.