TARIFES ESPECIALS PER A EMPRENEDORS A PARTIR DE 99 € AL MES

TARIFES ESPECIALS PER A EMPRENEDORS A PARTIR DE 99 € AL MES

Hi haurà importants bonificacions al preu dels lloguers de R1, R2 i CEPID

El Consell d’Administració de REDESSA ha aprovat les noves tarifes vigents per al 2018, les quals contemplen importants descomptes especialment en els centres d’empreses de REDESSA 1, al Camí de Valls; i del CEPID, a la zona del Tecnoparc.

Amb la voluntat de facilitar la creació de negoci a la ciutat i de dinamitzar els centres d’empreses de REDESSA, s’han establert preus especials per a les empreses de nova creació que s’adeqüin al procediment d’entrada al viver d’empreses de REDESSA.

Així, els emprenedors podran gaudir d’un despatx d’entre 22 i 35 m2 per només 99 € al mes en el primer any. Durant el segon any, s’aplicarà una bonificació del 75% al preu de la tarifa i del 40% al tercer any. En el cas dels locals de més de 35 m2 , la bonificació a aplicar serà del 75% als dos primers anys i del 40% al tercer.

El regidor de Promoció Econòmica i Conseller Delegat de REDESSA, Marc Arza, ha afirmat que «són uns preus molt competitius que s’han fixat pensant en els emprenedors, els quals necessiten un impuls en la posada en marxa del seu negoci. El suport a l’emprenedoria és un dels eixos de treball de REDESSA».

Pel que fa a les naus de REDESSA 2, també s’aplicarà preu especial, que en aquest cas serà de 199 € al mes. Les empreses també gaudiran d’una bonificació del 75% el segon any i d’un 40% el tercer.

També s’han aplicat preus i tarifes especials al centre d’empreses del CEPID. En aquest cas, la bonificació és del 50% respecte al preu de tarifa, que passarà a ser del 30% durant el segon any. Aquestes tarifes estan obertes a qualsevol empresa, sigui o no de nova creació.

El Consell d’Administració de REDESSA també va aprovar diferents millores de manteniment als centres d’empreses gestionats per Reus Desenvolupament Econòmic. Ara per ara, el nivell d’ocupació global dels centres de REDESSA se situa al 71%, i en el cas de Tecnoredessa aquesta ocupació arriba gairebé al 90%.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.