El Nàstic cau eliminat de la Copa Catalunya

El campió queda eliminat a les portes de la final. El Nàstic ha dit adéu a la Copa Catalunya després de caure per 3 a 1 al camp del Cornellà, rival del grup 3 de Segona Divisió B. Els grana, amb una barreja de jugadors del primer equip i del CF Pobla de Mafumet, no han ofert una bona imatge i es queden amb les ganes de guanyar la quarta Copa Catalunya de la seva història.

El Nàstic saltava a la gespa del Camp Municipal de Cornellà amb l’objectiu d’encarrilar el matx ben ràpid, intentant evitar una nova tanda de penals com ha succeït en les darreres quatre eliminatòries. Sense gaire presència en atac de cap dels dos equips en els primers minuts de l’encontre, qui ha colpejat abans ha estat el Cornellà. Una centrada de Pep Caballé era rematada per Enric Gallego en una jugada d’estratègia. La pilota semblava aparentment fàcil d’aturar per Bernabé, tot i que el porter s’ha empassat l’esfèric quan el volia cobrir amb el pit i ha provocat el primer gol de la nit. Afortunadament pels interessos grana, els de Rodri han empatat amb velocitat. Una bona jugada de Valentín per la banda dreta acabava amb una centrada que no rebutjava bé el sistema defensiu local, deixant Muñiz sol al segon pal per endinsar la pilota amb tranquil·litat entre els tres pals.

No ha estat fins al segon temps que el marcador ha tornat a alterar-se. I ho ha tornat a fer a favor del bàndol local i de nou a pilota aturada. Un llançament de cantonada era rematat per Ricard en el primer pal per fer el 2 a 1 en el minut 60. Una acció que s’ha repetit en el minut 72 quan, després de dues bones intervencions de l’acabat d’entrar Perales, ha arribat el tercer gol local. Una centrada des del corner era rematada per diversos jugadors, quedant la pilota morta per Èdgar per establir el 3 a 1. El matx no ha tingut més història: el Nàstic ha intentat retallar diferències enviant un esfèric al travesser en una centrada de cantonada. I poca cosa més.

El Nàstic queda eliminat de la Copa Catalunya, no podrà revalidar el trofeu i el Cornellà ja espera rival a la final. La pròxima cita dels grana, diumenge a les 12.00 hores a Los Pajaritos de Soria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.