Neix Aproppòsit

El Teatret del Serrallo ha acollit la festa-presentació d’APROPPÒSIT. Prop d’un centenar de persones s’han donat cita en un esdeveniment en que el Grup El Pòsit, ha donat a conèixer els productes elaborats sota un denominador comú.

APROPPÒSIT és el compromís amb el territori i sorgeix de l’aliança entre el Grup El Pòsit, que aquest any celebra el seu 50è aniversari, i diferents productors de vi, cava, oli i licors. Com bé explica Àngel Pérez, director comercial de Grup El Pòsit «aquest és un projecte que neix de la nostra filosofia empresarial i que ens ve caracteritzant des de fa anys, com és la de treballar amb el territori, cercant aliances i unint sinèrgies amb viticultors i productors del nostre entorn i situats en un radi d’uns 70 quilòmetres del Pòsit. Aquesta manera de ser el que cerca també és anar més enllà per així aconseguir un comerç just i equitatiu. Estem molt orgullosos de que APROPPÒSIT s’hagi presentat i contribuir així a la nostra responsabilitat amb el nostre entorn productiu».

En la festa-presentació també han tingut un paper destacat els enòlegs i responsables dels productes d’APROPPÒSIT. Partícips del projecte són: Sergi Montalà del celler Estones Vins (DO Terra Alta); Salvi Moliner del celler Estones Vins (DO Terra Alta); Joaquín Gay Montellà del celler Torre del Veguer (DO Penedès); Jordi Vidal del celler Conreria d’Scala Dei (DO Montsant); Vicenç Ferré del celler Mas Vicens (DO Tarragona); Josep Tetas del celler Mas Blanc (DO Priorat); Jordi Rendé del celler Rendé Masdeu (DO Conca de Barberà); Mireia Tetas del celler Pinord (DO Cava); Emili Lehmann de Bodega i Destileria Lehmann; Fernando Sarasa  de la Cooperativa de Cambrils (oli) i Glòria Pedrós de Ratafia de Rasquera. En total: 7 vins, 1 cava, 2 licors i 1 oli conformen l’ampli ventall d’APROPPÒSIT.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.