Neix el Reus Music Festival, del 6 al 8 de setembre

S’ha presentat la primera edició del festival que neix aquest 2024, per convertir-se en un referent entre les diferents i nombroses activitats culturals  que proposa la ciutat. En aquesta ocasió, es tracta d’un espectacular esdeveniment musical de tres dies que se celebrarà al Parc de la Festa convertit per a l’ocasó en un lloc on no només es gaudirà de concerts, sinó que també de diferents activitats totes elles localitzades a l´atractiu Village del festival, al mateix Parc de la Festa: des de propostes gastronòmiques , degustacions de begudes on el vermut serà un dels protagonistes -com no podia ser d’altra manera a la seva terra-  i descobriment de nous artistes locals. 

Durant l’acte s’ha desvetllat el cartell de concerts i  dates. 

El Reus Music Festival serà els dies 6, 7 i 8 de setembre (obertura portes 20 h fins 2 h -diumenge fins 23 h-)  i comptarà amb els següents concerts:

  • 6 de Setembre: SILOÉ, SHINOVA & LA CASA AZUL (5.000 pax aforament peu)
  • 7 de Setembre: ELENA GARCIA + BOYE & OQUES GRASSES (10.000 pax aforament peu)
  • 8 de Setembre: L’autèntic PARIPÉ TARDEO (la festa que triomfa a Formentera, Valencia, Barcelona i ara a Reus  3.000 pax aforament peu)

Les entrades ja estan a la venda al web del festival amb preus que van de 15 a 45 €  i un abonament dels dies 6 i 7 a 60€. www.reusmusicfestival.com

La presentació ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Reus Sandra Guaita, que ha manifestat que “la ciutat vol ser un referent en cultura i en tots els aspectes, també en música, buscant la vinculació amb la ciutadania i d’altres sectors com la restauració, el teixit comercial, l’àmbit turístic i cultural”. El regidor de Cultura, Daniel Recasens, ha afegit “la necessitat de tenir un gran moment de música a l´aire lliure, un festival pensat en i per Reus”. 

Carles Gilibets co-director del festival junt a Sergi Solís de la promotora La Moderna, ha lloat l’efervescent creativitat que sempre ha caracteritzat a Reus, bressol del modernisme i del mestre Gaudi, comentant que “Reus és cuna iutat amb l’empremta de l’art i la cultura. Vanguardista i emprenedora i un referent a tot Catalunya. Reus reivindica un lloc destacat amb un festival musical que arreli i sigui mereixedora de tenir un lloc primordial entre les cites musical de l’estiu. Per aquest motiu presentem una proposta de festival que reuneix els valors culturals més importants de la ciutat, creant un model diferencial vinculat a la nostra història i fent participar a tot l‘ eix social i cultural. Perquè és moment de reivindicar la capitalitat cultural, un festival amb identitat pròpia”.

Destaca l´actuació de la banda catalana de referència ara mateix, Oques Grasses amb nou disc i gira, que oferirà un únic concert exclusiu a la província de Tarragona. A més les actuacions de La Casa Azul, interprets d’èxits com La revolución sexual, Podría ser peor i Hasta perder el control, el grup de creixent implantació Shinova, l’original proposta de Siloé, i l’actor i artista multidisciplinar barceloní Boye amb el seu primer disc. El dia 7 també actuarà la cantant catalana Elena Garcia, que va ser guanyadora de la primera edició de la mostra d’artistes emergents Stellart. 

Diumenge dia 8 la festa que “ho peta” el Paripé Tardeo ara a Reus, després de l’èxit a Barcelona , València i Formentera arriba per primer cop a Reus amb el Reus Music Festival.  Amb diversió, ball i rumba catalana en el millor ambient.

Al Village s’apostarà especialment per visibilitzar el talent local femení. En els propers dies, amb la col·laboració de la Casa de la Música de Reus, es triaran les bandes i artistes que podran actuar dijous 5 de setembre a la tarda. La guanyadora tindrà l´oportunitat d´actuar a la propera edició del festival, l’any 2025.

El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus i també està finançat amb el Pla ImpulsDipta de la Diputació de Tarragona. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.