Un Consell Directiu pren el relleu de la presidència d’El Tomb de Reus

A partir d’ara, un CONSELL DIRECTIU assumirà la presidència d’El Tomb de Reus.

Aquesta nova estructura organitzativa, d’uns dotze membres, pren el relleu de tots els càrrecs de l’anterior Junta Directiva, i serà responsable de gestionar els diferents equips de treball, amb l’objectiu de millorar l’eficàcia i l’eficiència en la gestió de les activitats i projectes d’El Tomb de Reus.

El CONSELL DIRECTIU està integrat per (en ordre alfabètic): Marta Arrufat ,Joan Bergada, Toni Cano, Juli Cintas, Blanca Miret, Gemma Molner, Isabel Moreno, Berta Pallejà, Elena Pamies, Victor Perales i Victoria Simó, que es repartiran la tasca de portaveu i representació de l’entitat en funció de cada activitat o circumstància, i es comprometen a continuar treballant amb la mateixa passió i dedicació per promoure i dinamitzar el comerç, l’hostaleria,la bellesa i els serveis del centre la Ciutat, tot assegurant que El Tomb de Reus seguirà sent un referent en tot el territori.

Simultàniament, es va decidir potenciar el FÒRUM, (l’òrgan obert a tots els associats per OPINAR, PENSAR, PROPOSAR…) que tindrà molta més participació, en el disseny de totes les accions, i aportarà membres als diferents equips de treball.

A més a més, l’assemblea va acordar nomenar soci honorari d’El Tomb de Reus a: Joan Anton Montaña Castellano, en reconeixement a la seva trajectòria i dedicació. Aquest honor és un testimoni del seu compromís i contribució al desenvolupament i creixement d’ El Tomb.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.