Neix la ruta musical ‘Els passos de Xavier Amorós’

Les Biblioteques Municipals de Reus organitzen dins l’Any Xavier Amorós una ruta musical per conèixer els principals escenaris de l’autor amb Fito Luri que es realitzarà quatre dijous consecutius començant el 20 de juliol i fins el 10 d’agost.

Fito Luri, explicarà cantant anècdotes de la vida del poeta Xavier Amorós a una ruta musicalitzada inspirada en el dia a dia i els carrers de l’artista més polièdric de la ciutat de Reus. Un botiguer que va participar de l’activitat de la societat reusenca des de diversos prismes. La seva activitat empresarial, la seva rebotiga conspiradora, el seu amor per la literatura, la seva manera de fer elegant i rigorosa. Des de Joan Miró a Goytisolo a la plaça de Prim, al seu company d’escola en Biel (com li deia ell) Ferrater. Són personatges què van vestir la seva vida de lletres i anècdotes que també, han ajudat a construir una ciutat.

La ruta passarà per l’eix central dels anys de la ciutat començant al capdamunt del carrer Llovera i acabant a la plaça del Mercadal, això sí, el punt de partida serà la Bbiblioteca Xavier Amorós on el cantautor farà una petita introducció amb el seu guitarró.

Fito Luri ha comptat amb la col·laboració de l’historiador Joan Navais per poder trobar les referències necessàries a l’hora de compondre les cançons que anirà interpretant pels diferents punts de la ruta, un total de set cançons que s’han composat per l’ocasió.

És imprescindible inscriure’s a inscripcions.reus.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.