Neix a Reus la primera escola de música especialitzada en guitarra moderna

Escola de Guitarra moderna Reus

Laboratori Musical obre portes al setembre amb dues aules i una trentena d’alumnes preinscrits

L’escola Laboratori Musical, el primer centre musical especialitzat en guitarra moderna al territori, obrirà portes aquest mes de setembre a Reus. Amb dues aules i una trentena d’alumnes preinscrits, la nova escola pretén ampliar l’oferta educacional de música amb formació específica en pop, rock, blues, soul, funk, jazz, hard rock… així com en educació de l’oïda, teoria musical i laboratoris -grups per a guitarristes de tots els gèneres.-

El seu director, Toni Just -membre de La Soul Machine, Lexu’s i altres bandes del país amb una dilata experiència en el món de la docència i dels escenaris-, explica que un dels elements més trencadors amb altres centres de la demarcació és l’especialització amb la guitarra i que els alumnes aprenguin a desenvolupar-se professionalment dins el circuit de la música moderna.

Laboratori musical, ubicat al carrer doctor Robert núm. de 10 de Reus, treballarà amb l’objectiu de donar formació a aquells professionals que volen millorar la seva tècnica, obrir una nova etapa dins de la seva trajectòria artística o treballar amb altres músics de la demarcació. A més, l’objectiu del Laboratori Musical és el d’ampliar les seves aules per poder acollir més alumnes. A més, el pla estratègic educatiu passa també per incloure formació en tot el relacionat amb les noves tecnologies i aplicacions.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.