Les Piscines Municipals tanquen temporada aquest diumenge

piscines_municipals_reus 2017

Les Piscines Municipals del Parc dels Capellans de Reus tanquen temporada aquest diumenge 3 de setembre. La tònica general d’altes temperatures i la situació anticiclònica de la majoria dels dies del període d’obertura han contribuït aquest estiu a registrar una alta ocupació en aquestes instal·lacions municipals, amb un nombre d’assistents superior als 25.000.

D’acord amb les dades provisionals de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, les Piscines Municipals han superat de nou, i per segon any consecutiu, el nombre d’usuaris convencionals en més de 25.000, la qual cosa suposa una ocupació similar al 2016 i situa aquestes dues temporades com les de més ocupació de les piscines dels últims 5 anys. Una bona part dels usuaris han optat pels passis de temporada i mensuals, que permeten la possibilitat d’un ús més intensiu d’aquest servei.

Les activitats desenvolupades en el període de pre-obertura han representat 1.200 visitants addicionals. Entre aquestes activitats hi ha les trobades d’alumnes de primària de Reus i el Baix Camp, la festa juvenil de presentació del programa Altersuer i d’altres activitats desenvolupades durant l’estiu, entre les que destaquen les activitats físiques com l’Aquagim i activitats puntuals com el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, la cursa nocturna de Sant Jaume, la festa “Vine a remullar-te de nit” o la festa de comiat de piscines “Nit d’havaneres a la fresca”.

Més de la meitat dels usuaris de les Piscines Municipals han gaudit dels diferents descomptes disponibles, que s’han mantingut respecte de l’any anterior. Destaquen especialment els descomptes del 50% sobre les diverses tarifes (diària, matí o tarda) destinades a famílies nombroses, monoparentals, aturats de llarga durada i promoció inicial.

Jordi Cervera, regidor d’Esports, ha volgut destacar la consolidació de les Piscines Municipals com un lloc de servei públic, com a punt de lleure i estada de famílies, grups de joves i també de visitants de la ciutat que valoren la qualitat paisatgística de les piscines, la seva accessibilitat i el conjunt de serveis que s’ofereixen.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.