Neix WhatsJob

L’empresa tecnològica NgIntel ha desenvolupat WhatsJob, una nova eina que té per objectiu posar en contacte alumnat de formació professional i empreses que busquen aquests perfils. Tot plegat a través de WhatsApp i amb un format àgil, senzill i d’accés totalment gratuït. Dins de WhatsJob els usuaris compten també amb l’opció d’utilitzar un xatbot que, a través de la tecnologia de ChatGPT, els permet resoldre dubtes sobre la pròpia o eina i fer consultes relatives a l’àmbit laboral.
Amb WhatsJob l’alumnat de FP pot introduir el seu perfil i accedir a les opcions laborals disponibles a diferents empreses. Es reuneix així en un únic xat a perfils i vacants per alumnat de qualsevol especialitat de FP d’arreu de Catalunya. L’eina dóna accés a un ampli ventall d’ofertes d’ocupació i està pensada per a estudiants que vulguin compaginar la formació amb una feina, així com per aquells que ja han
finalitzat l’etapa formativa i busquen introduir-se al mercat laboral. Per la seva banda, les empreses tenen l’oportunitat de donar-se d’alta, compartir-hi les vacants disponibles i contactar de manera directa amb el talent jove.
Josep López, consultor en Business Intelligence a NGIntel, destaca que l’objectiu és “crear un sistema àgil en un entorn segur i conegut pels usuaris per ajudar a l’alumnat de FP en la cerca de feina i a les empreses a trobar als candidats i candidates ideals”.
WhatsJob està ja en funcionament i s’està treballant per donar-la a conèixer als centres de formació, empreses i públic en general. L’accés és totalment lliure per l’alumnat i les empreses tindran opció d’entrar-hi gratuïtament fins la primavera/estiu 2024.

El registre pot fer-se directament a WhatsApp a través del telèfon 683 22 99 78 oal web www.whatsjob.net.

    Rate this post

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.