Més de 500 nens i nenes passaran l’estiu al Club Tennis Reus Monterols

l’estiu al Club Tennis Reus Monterols l’estiu al Club Tennis Reus Monterols

El Club Tennis Reus Monterols organitza cada estiu des de fa més de 15 anys “L’estiu al Monterols”, una oferta lúdica d’activitats i esports per a tots els nens i nenes d’entre 3 i 16 anys.

L’oferta del Club Tennis Reus Monterols compta amb escola de tennis, escola de competició, escola de pàdel, campus multiesportiu i un campus jove -on els nois i noies adolescents d’entre 12 i 16 anys hi poden realitzar activitats com cycling, croshiit o zumba a més de tennis i pàdel. Es tracta d’una oferta esportiva més pensada en les activitats que es realitzen al Fitness Center.

A més, també s’hi fan cursets de natació que duren des de finals de juny fins a l’inici del curs escolar en un horari de 16 a 19 h.

Durant tot l’estiu es preveu que passin per al Club més de 500 nens i nenes de la demarcació de Tarragona per realitzar alguna d’aquestes activitats durant almenys una setmana. Hi ha molts nens que repeteixen dues, tres o fins i tot quatre setmanes perquè les Activitats d’Estiu del Monterols són una bona forma de que els més petits no es quedin tot l’estiu a casa i tinguin l’oportunitat de Per a més informació: Dani Prado Responsable de Comunicació del CTRM T. 977 751 560 · dani.prado@tennismonterols.cat realitzar diferents esports, jocs i tallers. Això els permet fer bons amics i passars’ho molt bé.

Com és habitual, el Club ofereix servei d’acollida de les 8 a les 9 del matí i de menjador de 14h a 16 h. a aquells pares que ho necessitin i els nens poden gaudir de l’estiu fent activitats i passant-s’ho bé.

Aquest proper dijous 27 de juliol a partir de les 20 h, els nens i nenes a partir de 12 anys realitzaran una acampada i festa nocturna al Club, una de les activitats més esperades per als nois i noies que s’apunten a L’Estiu al Monterols.

0203040506

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.