Nits Daurades 2022

Presentació del programa de les Nits Daurades 2022, per part de l'alcalde Pere Granados, el regidor Xavier Montalà i el coordinador Salvador Mimbrera

Salou

Salou celebra les Nits Daurades, amb gairebé 25 actes gratuïts, del 3 al 15 d’agost; organitzada per l’àrea de Serveis Culturals, en col·laboració amb la regidoria d’Infància.

El tret de sortida el donarà el pregoner Rubén López Pulido, director general de l’Oficina de Turisme d’Espanya a Dublín, el dilluns, 8 d’agost, al Patronat Municipal de Turisme. El mateix dia, es farà una cercavila, al Passeig Jaume I; i també es podrà gaudir de la gran tronada d’inici de festes.

Els actes previs comencen el 3 d’agost, amb el concert ‘Mozart a Salou’, amb l’Orquestra de Cambra Catalana; el ball amb orquestra, els dies 4 i 7; la 4a Batrobada, el dia 5; i els concerts del talent musical de Salou, el 6 i 7 d’agost.

D’altra banda, destaquen el concert de David Bustamante, l’11 d’agost; el de Los Diablos, el 12; i el de Miki Núñez, diumenge, 14. També, l’ espectacle de fla menc, amb la companyia de Mónica Novillo, el dia 8; la Festa dels 80, ‘¡Ochentazo!’, el 10; i la Nit de Reggaeton, amb Lírico en la Casa, el 13 d’agost.

Pel que fa a actes culturals, el dia 9 es farà la trobada d’havaneres. I dissabte, 13, la ballada de sardanes i la Nit del Foc.

D’altra banda, la regidoria d’Infància organitza, el 9 d’agost, la iniciativa ‘Xic’S Daurades’, amb jocs d’aigua i inflables.

Dilluns, 15 d’agost, se celebrarà la missa i la processó de la Mare de Déu, a partir de les 20h, des de l’Església de Santa Maria del Mar, pel Passeig Jaume I, i per mar. El gran castell de focs d’artifici i l’orquestra La Privada posaran fi a la darrera nit de Festa Major.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.