Noticies vela 22-23 abril

La secció de vela del Club Nàutic Cambrils ha participat en diversos campionats aquest cap de setmana.

CREUERS

Comencem per la classe creuers. L’embarcació Món de l’Ona II de Ramon Cañellas pujava al pòdium en el Campionat de Catalunya, celebrat al Club Marítim Port Ginesta. Després de competir amb 11 embarcacions més, quedava tercer en la classificació d’ORC2. Del Club Nàutic Cambrils també hi va prendre part l’embarcació Bonadventure de Cristina Cendra, que va ser quart en ORC 3. La competició va estar marcada per dures condicions de  vent i mar dissabte, que van dificultar les proves. Amb tot se’n van celebrar 3. Diumenge, amb temps més suau, se’n va celebrar una.

La regata era alhora 4t Trofeu Sailing Meeting.

LÀSERS

En la classe Làser 4.7, Marcelo Cairo queda finalista al Campionat d’Europa juvenil, celebrat a Los Alcázares, a Murcia. Han estat 6 dies de competició, del 15 al 22 d’abril, i 11 proves, de les quals el regatista cambrilenc en tres ha fet dos segons i en una ha fet un primer. Una regata marcada per les dures condicions meteorològiques i que ha deixat a Marcelo Cairo en la setena posició de la taula. Per la seva banda 5 regatistes cambrilencs van participar al Gran Premi CN el Masnou de Làser i Europa, marcat pel poc vent. En la classe radial, que va poder completar 4 proves, Leandre Garcia va quedar 5è, seguit de Cristina Garcia. Miriam Oliva va ser 12a. En la classe 4.7 hi van prendre part Ricard Castellví i Sergi Sevil. Després de 3 proves van quedar 4t i 5è respectivament.

29ER

Pel que fa a la classe 29er, tenia Campionat de Catalunya al Club Nàutic Garraf. En ell hi va participar la tripulació formada per Alicia Fras i Maria González. La parella cambrilenca es feia amb el Campionat de Catalunya juvenil i la cinquena posició en la general després de 8 proves disputades en 2 dies.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.