Nou club de lectura en família a Cambrils

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha creat un nou club de lectura adreçat a les famílies amb infants de P4, P5 i 1r de primària. El Club de Lectura en Família anirà a càrrec de Sílvia Palazón i es reunirà a la biblioteca l’últim divendres de cada mes a les 17 hores. 

Seguint el funcionament dels altres clubs de lectura, cada família s’emportarà en préstec un exemplar del llibre seleccionat a casa, proporcionat per la biblioteca, i es farà la posada en comú el dia de l’activitat. Les inscripcions es poden fer al mateix equipament o a través del correu bib@cambrils.cat.  

La primera sessió de lectura en família es portarà a terme el divendres 24 de febrer i es dedicarà a comentar el llibre “Allà on viuen els monstres”, de Maurice Sendak. Les següents sessions se celebraran els dies 31 de març, 28 d’abril i 26 de maig. La sessió del juny s’avançarà al dia 16, per no coincidir amb les vacances escolars.  

La nova proposta s’afegeix als altres clubs de lectura que ja té la biblioteca, que aquest mes de febrer es continuaran reunint per posar en comú diferents lectures.  

El Club de Lectura Infantil, per alumnes de 5è i 6è de primària, celebrarà la seva trobada mensual el 24 de febrer a les 18 hores per comentar el llibre “Sunakay” de Meritxell Martí, en una sessió dinamitzada per Rosana Andreu.  

Per la seva part, el 28 de febrer el Club de Lectura Adult comentarà el llibre “En el descuento” amb el seu autor, Jordi Ledesma, en una sessió oberta a tothom en el marc del programa d’activitats del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Cambrils.  

D’altra banda, el 7 de febrer es realitzarà una nova edició de l’activitat “Llegim!” per alumnes de 3r de primària a càrrec de Judit Torné. 

La programació del mes de febrer de la biblioteca es completarà amb una “Hora del conte” i taller amb Loli Beltran titulada “M’encanta carnaval” que es portarà a terme el 17 de febrer a les 17:30 hores. Les inscripcions a aquesta activitat per a nens i nenes a partir de 3 anys es poden fer al correu bib@cambrils.cat

PROGRAMACIÓ DEL FEBRER  

LLEGIM! 

Dimarts 7 de febrer, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), sessió de lectura per a alumnes de 3r de primària, a càrrec de Judit Torné.
Inscripcions: bib@cambrils.cat 

HORA DEL CONTE I TALLER 

Divendres 17 de febrer, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Hora del conte i taller amb Loli Beltran: M’encanta carnaval! Per a nens i nenes a partir de 3 anys. Amb inscripció. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat 

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA (ACTIVITAT NOVA!) 

Divendres 24 de febrer, a les 17 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), sessió de lectura en família, a càrrec de Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre Allà on viuen els monstres, de Maurice Sendak. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat 

CLUB DE LECTURA INFANTIL 

Divendres 24 de febrer, a les 18 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Club de lectura infantil. Es comentarà el llibre Sunakay, de Meritxell Martí. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat 

CLUB DE LECTURA ADULT 

Dimarts 28 de febrer, a les 19 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura adult. Es comentarà el llibre En el descuento, de Jordi Ledesma, amb la presència de l’autor.  

Activitat patrocinada pel Campus Extens de la URV a Cambrils. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.