Concert Solidari ‘Omplim el Fortuny per l’ELA’, el 17 de febrer

Sota el lema “Omplim el Fortuny per l’ELA”,  El Círcol ha presentat el tradicional Concert Solidari de Carnaval, que s’havia vist interromput els dos darrers any a causa de la pandèmia i que organitza en col.laboració de l’ACR.

Tots els beneficis del concert d’enguany , que  se celebrarà divendres, 17 de febrer i que anirà a càrrec del prestigiós grup de Jazz La Vella Dixieland, seran destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

La presentació del concert ha estat encapçalada per la presidenta d’El Círcol Sra Patrícia Terradellas a qui han acompanyat la directora general de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls Sra. Esther Sellés, i Sr. Cisco Morell, afectat per L’ELA.

En paraules de la presidenta d’El Círcol “El 17 de febrer volem Omplir el Fortuny per seguir ajudant en la causa de L’ELA. Una malaltia que arrossega no només l’afectat sinó a tot el seu entorn. El del Fortuny serà un granet de sorra de tot el territori per una causa q ens necessita a tots”

En paraules de la directora general de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, Sra. Esther Sellès  que s’ha mostrat agraïda per pensar en la nostra causa ”L’ELA, com a malaltia sense cura  i que genera una alta dependència, requereix molts recursos i desestructura qualsevol família. La recaptació del dia 17 al Fortuny ens ajudarà a que el temps que queda als malalts d’ELA sigui de qualitat mentre no trobem una cura o un tractament”

Per a Cisco Morell” la meva veu és també la d’en Martín i la de molts altres companys afectats per la malaltia. Esperem que la iniciativa tingui molt bona acollida i el 17 de febrer omplim el Fortuny. La recaptació ens serà de molta ajuda”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.