Nou servei de bus al municipi de Vila-seca

Nou servei de bus al municipi de Vila-seca

L’Ajuntament de Vilas-eca impulsa amb el suport del DTES la millora de les comunicacions en transport públic entre els tres nuclis residencials de la població: Vila-seca, la Pineda, i la Plana

El Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de Vila-seca i l’empresa T. y J. Plana – Empresa Plana, SL han signat un conveni de col·laboració per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera al municipi de Vila-seca.

El bus que es posa en marxa demà farà 27 parades. En temporada alta, de març a novembre, realitzarà 18 expedicions entre Vila-seca i la Pineda i 11 a la Plana. En temporada baixa, de desembre a febrer, farà 13 expedicions de dilluns a divendres a la Pineda i 8 a la Plana. Dissabtes i festius, en canvi, 8 i 3 expedicions respectivament.

Al municipi de Vila-seca es genera una gran mobilitat interna per motius de treball, estudi o de visitants. Compta amb tres nuclis residencials de població: Vila-seca, la Pineda, i la Plana, amb una població estable de 23.000 habitants però que realment equival a una població de 40.000 persones fruit del seu perfil turístic. Hi ha equipaments associats com el campus Universitari de la URV amb la Facultat de Turisme i Geografia i el Parc Científic de Turisme i Oci de Catalunya. El municipi acull també el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca/Salou amb Port Aventura, Ferrari Land, els hotels i el centre de convencions. i, per acabar, té una àmplia xarxa d’equipaments i establiments turístics a la Pineda generadors de gran mobilitat laboral i turística.

Per tots aquests motius, l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat juntament amb l’Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona, i l’operador Plana impulsen aquest nou servei de mobilitat per tal de garantir aquestes relacions internes i facilitar la mobilitat als residents del municipi perquè puguin anar a treballar, a estudiar, etc.

Aquests són els horaris de les noves expedicions en sentit la Pineda:

Horaris sentit la Pineda

I en sentit la Plana:

Horaris sentit la Plana

A més, sota la marca Mobilitat Vila-seca, l’Ajuntament de Vila-seca ha iniciat una campanya on informa de la posada en marxa d’aquest nou servei d’autobús urbà. En aquest enllaç es poden consultar els horaris, les línies i les tarifes: https://vila-seca.cat/web/guest/mobilitat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.