Nou skatepark a Salou

L’Ajuntament de Salou ha posat en marxa el nou skatepark, en un acte d’obertura presidit per l’alcalde Pere Granados.

L’espai, que ha estat remodelat i ampliat, es troba ubicat al parc de Manuel Albinyana, entre el carrer Tarragona i el carrer de Pere Galés. Disposa d’una superfície de 1.703,88 m², dins del total de la zona d’actuació de: 1.992,61 m2; i compta amb fins a 18 d’elements nous, construïts amb materials d’acer i formigó, com plans inclinats amb rampes, un gran bowl, quarters, duna, volcà, funboxes, piràmides i barres, entre d’altres. Hi ha des d’estructures més petites, de les què en poden fer ús els usuaris principiants, fins a més complicades, per als més experimentats.

L’alcalde ha dit aquest matí que “hem pres la determinació d’augmentar el nombre d’instal·lacions existents per donar resposta a les propostes dels nostres joves i, per això, hem ampliat els diferents mòduls de jocs, en un espai molt dinàmic, amb elements singulars molt variats”. Pere Granados ha afegit que “amb aquest nou skatepark satisfem una reivindicació del públic infantil i juvenil, posant a la seva disposició un espai a l’aire lliure, en contacte amb la natura, on els joves poden fer esport, gaudir i relacionar-se”.

Tenint en compte les reivindicacions i necessitats dels patinadors, vam fer un estudi de les actuacions que calia fer per remodelar i ampliar l’àmbit que utilitzen com a skatepark. A més de nous circuïts per practicar aquest esport, s’ha condicionat i reordenat, totalment, l’espai amb elements homologats i arbrat; delimitat, tot, per una tanca perimetral que engloba altres activitats lúdiques i esportives, com la petanca i el bàsquet, dins d’una zona arbrada i enjardinada, amb bancs i mobiliari urbà divers, tot a l’aire lliure.

I Campionat de Salou de BMX, Scooter i Skate

En el marc de la posada en marxa del nou equipament, es disputa, durant tot el dia d’avui, la primera edició del Campionat de Salou de BMX, Scooter i Skate, organitzat per la regidoria de Joventut.

Hi participen gairebé 200 joves, en les diferents categories: scooter menors de 10-12 anys; bestrick de skateboard sub16 anys; scooter menors de 16 anys; scooter +16 anys; bestrick show de scooter; i bestrick en BMX.

Els premis són molt diversos, i consisteixen en material per a la pràctica de les modalitats de BMX, Scooter i Skate, com patinets complets; rodes; taules d’skate; eixos; i manillars; entre d’altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.