Nous horaris d’estiu a les Biblioteques Municipals

Amb l’arribada de l’estiu, les Biblioteques Municipals modifiquen el seu horari d’atenció al públic, amb la voluntat de continuar prestant el servei durant aquests mesos, un horari d’atenció al públic que es complementa amb la programació d’activitats adreçades a tothom.

Pel que fa als horaris, aquests entraran en vigor a partir del proper divendres 25 de juny, i seran:

  • Biblioteca Xavier Amorós:

Matins de dilluns a divendres, de 10:00 h a 14:00 h

Tardes de dilluns a dijous, de 17:00 h a 20:00 h 

  • Biblioteca Pere Anguera:

Matí de divendres, de 10:00 h a 14:00 h

Tardes de dilluns a dijous, de 17:00 h a 20:00 h

Ambdues biblioteques restaran tancades divendres a la tarda, dissabtes i diumenges. Així mateix el pròxim dilluns dia 28 de juny, vigília de Sant Pere, les biblioteques obriran només al matí.

Pel que a les activitats que complementen l’oferta, es recuperen els cicles de Biblioteques amb D.O els dilluns del mes de juliol, i Biblioteques Chill Out, els dilluns del mes d’agost.

Un any més els més petits/es podran gaudir de la l’activitat estrella de lectura de l’estiu: el Joc de lectura, aquesta vegada basada en el joc en totes les seves versions: jocs de taula, jocs tradicionals, jocs de rol, jocs realitzats amb materials de la natura, i acompanyada d’activitats i tertúlies que donen punts alhora d’anar superant diversos reptes durant tot l’estiu.

Per últim podem destacar la nova proposta «El Reus dels Bofarull». Dins els actes de l’Any Bofarull, Jaume Massó conduirà aquesta activitat els dijous d’agost. Una iniciativa que vol posar en valor els escenaris encara existents del temps de la família Bofarull i també il·luminar la ciutat que ja no existeix.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.