Nova edició del Vinyafest en família de Rocafort de Queralt

Torna una nova edició del Vinyafest en família, un cap de setmana familiar al cor del Trepat que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de maig i que es durà a terme al celler modernista de Rocafort de Queralt i a la plaça del Viver de celleristes de Barberà de la Conca.

Pel que fa a les activitats del dissabte 25 de maig es concentraran totes a Rocafort de Queralt i s’ha fet la següent programació:

A les 11 hores es farà una visita guiada al celler modernista de Rocafort de Queralt que anirá a càrrec de Cellers Domenys. La durada és d’una hora i tot i ser una activitat gratuïta cal fer inscripció prèvia a oturconca@concadebarbera.cat o via telefònica al 977871247.

A les 11 hores hi haurà la inauguració de l’exposició d’Art, música i tresors “El primer tast” i que es tracta d’obres dels alumnes de l’Escola d’Art de Tarragona inspirades amb el vi. Fins a les 19h es podrà visitar de manera gratuïta i lliure al Celler modernista de Rocafort de Queralt.

De 12 a 15 hores es podrà gaudir de dos tallers totalment gratuïts: Joies divines per a públic familiar i Paraula de vi per a públic familiar a càrrec del col·lectiu d’Acció Artística La Baridana.

De 12.00 h a 14.00 h hi haurà vermut musical amb DJ Alexandre Bonanit. El celler oferirà vi i cava a copes, vermut, begudes, aperitius…

Ja a la tarda a les 17 hores hi haurà històries de la vinya i el vi amb un berenar a base de pa, vi i sucre.

I per finalitzar a les 18 hores, es farà l’hora del conte “Al camp!” a càrrec de Música Viva.

Pel que fa al diumenge totes les activitats tindran lloc a la plaça del Viver de celleristes de Barberà de la Conca.

Començaran a les 10 del matí amb una visita guiada al Castell Templer i al Celler modernista de Barberà de la Conca, a càrrec de l’Antoni Bosch, guia de Barberà de la Conca. Tindrà una durada d’una hora i tot i ser una activitat gratuïta cal fer inscripció prèvia a oturconca@concadebarbera.cat o trucant al telèfon 977871247.

A les 11 hores hi haurà una altra visita guiada al Viver de celleristes de Barberà de la Conca Visita a càrrec de Jordi Giné, guia del viver. La durada serà d’una hora i tot i ser una activitat gratuïta cal fer inscripció prèvia a oturconca@concadebarbera.cat o trucant al telèfon 977871247

De 12 a 14 hores a la plaça del Viver de celleristes de Barberà de la Conca es faran dos tallers gratuïts per a tota la família “Etiquetades” amb l’Alba Casanova i “Gots Vinyafest” amb la Dàlia Uson

Per finalitzar hi haurà una gran fi de festa amb vermut musical amb DJ Joan Reig, bateria del grup Els Pets i on els cellers oferiran vi i cava a copes i empreses de restauració oferiran aperitius.

Només cal inscriure’s a les visites guiades la resta d’activitats són lliures, el termini d’inscripcions finalitzarà el 24 de maig a les 12 h i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Us animem a participar i a disfrutar de la festa en companyia de la vostra parella, nenes i nens i amics.

La festa del Vinyafest l’organitza el Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Daurada i on participen els cellers i guies aquest any de Rocafort de Queralt i de Barberà de la Conca.

El programa complet el podeu veure aquí: https://concadebarberaturisme.cat/wp-content/uploads/2024/05/PROGRAMA-VINYAFEST-2024-OK.pdf

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.