Nova programació a la Xarxa de Centres Cívics en format de càpsules online gratuïtes

Nova programació a la Xarxa de Centres Cívics en format de càpsules online gratuïtes

La Xarxa de Centres Cívics de Reus inicia una nova programació en format online de 23 càpsules gratuïtes d’1 hora de durada

Amb la premissa d’oferir un catàleg d’activitats amb les màximes garanties de seguretat i prevenció davant la Covid-19, i amb el doble objectiu de mantenir l’oferta d’activitats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l’actual context de pandèmia, s’ha dissenyat aquest cicle en format digital que tractarà continguts ja habituals al Centres Cívics com ara les activitats de cuina, idiomes, activitat física, creixement personal, etcètera.

De moment, i amb la intenció d’adaptar progressivament l’activitat a l’evolució de la pandèmia, s’han programat càpsules pels mesos de febrer, març, abril i  maig i totes les activitats es realitzaran en format webinar.

Entre d’altres activitats, destaca el cicle de viatges virtuals per descobrir ciutats europees en V.O.; gastronomia per a tots els gustos, activitats de creixement personal adaptades al context actual o un tast de vins realitzat pel celler Rendé Masdéu.

La programació s’estrena aquest dijous, dia 18, amb una càpsula de gastronomia en família sota el nom “La canalla a la cuina – Festes d’aniversari”. Per apuntar-s’hi A l’abril es realitzarà una programació especial per Sant Jordi.

Les inscripcions es podran realitzar des de casa a través d’un link específic per a cada activitat que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials i el web de la Xarxa de Centres Cívics de Reus uns dies abans de cada activitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.