Nova sessió del Cafè de la Reempresa

La Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus portarà a terme aquest dijous, 8 de juliol a les 15 hores, una nova sessió del Cafè de la Reempresa, una sessió adreçada a persones que volen comprar o vendre un negoci en funcionament a Reus.

En aquesta sessió, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’antic hospital (C/ Sant Joan, 34), s’explicarà tot el que es necessita saber per reemprendre o cedir amb èxit un negoci en funcionament a la ciutat. També es donaran a conèixer tots els serveis que ofereix el centre de Reempresa de Catalunya, així com també quines opcions d’ajuts i finançament posa a l’abast.

Per assistir cal inscriure’s prèviament al següent enllaç: https://ja.cat/OR910

Servei Reempresa

Reempresa és un nou model d’emprenedoria, iniciativa de la patronal SECOT, que té per objectiu oferir un relleu a negocis i establiments en funcionament, per evitar-ne el seu tancament (p.e. per jubilació, problema de salut, trasllat de domicili, etc). Ofereix intermediació neutre i suport entre persones que volen cedir la seva empresa, que està encara operativa, i d’altres reemprenedores que li volen donar continuïtat, mantenint i fent créixer d’aquesta manera l’activitat empresarial, però saltant la fase de creació.

El serveis que s’ofereixen són:

  • Assessorament individual en l’elaboració del pla de cessió
  • Posar en contacte el mercat de compravenda pel relleu
  • Orientació, a cedents i persones reemprenedores, en el procés de transició
  • Suport a emprendre sense començar de zero
  • Difondre aquest programa a prescriptors públics i privats
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.